18+ FOTKE UČESNICE ZADRUGE! Gola k’o od majke rođena

Bivšu rijaliti takmičarku Viktoriju Mitrovićdomaća javnost upoznala je u rijalitiju Zadruga, kada je ostalim takmičarima pred kamerama priznala da ju je seoski sveštenik silovao kada je imala 12 godina. Nakon priče koja je potresla sve, Viki je stupila u vezu sa cimerom iz Zadruge Markom Osmakčićem, a zatim su usledile burne svađe, tuče, ali i prekid trudnoće.

Viki se našla u centru skandala kada je Markova porodica lažirala smrt njegovog oca kako bi ga izvukla iz Zadruge, nakon čega je ona odlučila da ode na abortus. Ona je saopštila i da je podnela tužbu protiv bivšeg muža s kojim ima ćerku, a nakon izlaska iz rijalitja pomirila se s Markom sa kojim je i sada u vezi.

Na mrežama redovno objavljuje fotografije s Markom Osmakčićem, ali sada je svojom slikom na kojoj je gola uzburkala strasti na Instagramu. Viki je pozirala na krevetu k’o od majke rođena, a njene tetovaže po telu i bujne grudi našle su se u prvom planu. Na jednoj od fotografija Viki je kameri okrenula i guzu u tangama.

U javnost je isplivala i šokantna prepiska Viki s njenim bivšim mužem Roberom koji je ranije izjavio da je lagala da ju je silovao sveštenik.

Foto: Screenshot/YouTube

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.