4 GODINE POKUŠAVALI DA NAPRAVE DETE PA OTIŠLI GINEKOLOGU: Kad je raširila noge imao je ŠTA DA VIDI

Par iz Kine je odlučio da ima bebu, ali i nakon četiri godine pokušavanja njima to nije uspevalo. Doktor Lui Hongmei objasnio je malo detaljnije na šta je mislio.

– Četiri godine braka, a ni muž ni žena nisu znali kako da ona ostane u drugom stanju. Veoma su retki parovi kojima toliko nedostaje opšteg znanja – rekao je doktor.

– Par je veoma mlad – muškarac 26 i žena 24 godine. Bili su veoma zdravi, ali, uprkos četiri godine braka, nije mogla da zatrudni. Porodica im je zbog toga stvarala veliki stres – ističe.

Doktor je shvatio da nije nešto u redu jer je žena tvrdila da snošaj bio „neobično bolan“, ali je nastavila s tim u nadi da će ostati u drugom stanju. Misleći da je reč o bolesti, ona je uradila neke testove, da bi na kraju otkrili nešto šokantno. Devojka je bila devica!

Doktor je shvatio nakon pregleda da je devojka sve vreme imala analni seks, zbog čega nije mogla da ostane u drugom stanju. Međutim, doktor tvrdi da „nije neuobičajeno da ljudi nemaju ili imaju pogrešne informacije o seksualnom odnosu.“

Kako bi ih bolje uputio, doktor je dao paru knjigu da se informišu i smernice kako ostati u drugom stanju. To se isplatilo jer je ona zatrudnela nekoliko meseci kasnije, piše „Njujork post“.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.