Za ova tri horoskopska znaka mart će biti najsretniji mesec

Prema predviđanjima čuvene astrologinje Liz Simons mart 2023. biće najsrećniji mesec u godini za Strelca, Jarca i Vodoliju.

Jedni će konačno otkriti svoju svrhu, drugi će osetiti znatno olakšanje, a treći uživati u romansi.

Strelac

Strelac će imati srećan niz u martu, jer će Saturn biti u Ribama i Strelac može da koristi energiju ove planete. Ovo će biti vreme da pratite put ka svojoj sudbini i preduzmete korake koji su vam potrebni da biste je ispunili.

Vreme je da u martu mesecu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Jarac

Mart je najsrećniji mesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu, što će omogućiti onima koji su rođeni u ovom znaku da se osećaju lagodnije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog meseca Jarčevi verovatno osjećali pomalo na ivici.

Međutim, ovaj teret će biti skinut u martu, pa će biti mnogo opušteniji.

Vodolija

Za Vodoliju su najsrećniji meseci u 2023. godini februar i mart iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ova planetarna pomeranja doneti veliki preokret za Vodolije. Sav naporan rad iz poslednjih nekoliko godina će se završiti, što omogućava Vodoliji da se oseća manje ograničeno.

U ovim mesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koje će ti postati dostupne tokom ovog perioda, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine.

FOTO: UNSPLASH

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.