Advokat Toma Fila progovorio da li je DRŽAVA LIKVIDIRALA ARKANA! Otkrio ko mu je presudio

Toma Fila, jedan od čuvenih advokata na našim prostorima, u svom eksluzivnom intervjuu govorio je o mnogim stvarima koje intrigiraju javnost.

O tome šta je šta je obaveštajna služba naredila Jovanki Broz u slučaju atentata na Tita, da li je država likvidirala Željka Ražnatovića Arkana, zbog čega za Zorana Đinđića kaže da je „ubijen na vreme“, a dotakao se i Slobodana Miloševića.

Fila tvrdi da će zbog određenih stvari sigurno ići u pakao ali i da se nada da će mu Bog uslišiti jednu molbu.

„Svako od nas će imati u svom životu i dobre stvari i loše stvari koje uradi. Jednom sam razgovarao sa nekadašnjim patrijarhom Irinejom. Rekao sam mu da ću sigurno ići u pakao jer svi advokati idu tamo, a i društvo će mi biti u paklu. Jedino što vas molim, ako odete tamo pre mene, da zamolite Boga da mi smanji temperaturu. Ne volim mnogo vrućinu. Patrijarh se nasmejao. E sad zašto vam ovo pričam. Pričam vam jer svako od nas ima dobra i loša dela tokom života. Učestvovao sam u svim ratovima od 1991. Bio, gledao, o mnogo čemu nisam progovorio i zato ću završiti u paklu. E sad, da li će ova dobra dela uticati na to da mi se smanji temperatura, videćemo“, rekao je Fila.

Govoreći o saradnji sa Jovankom Broz, Fila kaže da je dosta razgovarao sa njom ističući da je ona bila pre svega dragocena kao svedok onoga što je Tito radio.

„Zbog toga je Jovanka bila dragocena, a ne zbog onoga što su smatrali Stane Dolanc i ova banda, kako ih je ona zvala. Oni su koristili nju tvrdeći da je ona imala političke ambicije. I pošto se družila sa ženama državnicima koje su nasledile očeve i muževe, oni su smatrali da je ona htela da bude Tito umesto Tita. Onaj ko je nju video i ko je sa njom razgovarao shvatio je da ona nije imala takve ambicije niti je za to bila sposobna. Jovanka je bila polupismena žena, koja je privatnim školama nešto završila.“

Celi intervju pročitajte na LINKU.

Zorana Jevtić/Kurir

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.