Nakon smrti Milutina Mrkonjića Ana Bekuta ljubav je stavila po strani. Priča se da je svoje srce ona čeličnim, gotovo neprobojnim katancem zatvorila za druge muškarce, te da će dosta vode rekom morati da proteče dok se situacija na tom polju ne promeni.

Kako se estradna umetnica oseća to znaju samo one dame koje su poput nje izgubile voljenu osobu.

Često se osećanja udovica vezuju za dezorijentisanost, tugu, melanholiju, setu, pokajanje, javlja se potreba za krivcem, a kroz šta od navedenog je Ana prošla najbolje znaju njeni voljeni.

Od prvog momenta su uz nju sin Igor Polić, unuk Branko i unuka Sonja.

Ne dozvoljavaju da bude sama a savetovali su joj i da nastavi da radi, što je ona poslušala. Ana Bekuta ljubav prema pesmi i publici gaji više od pet decenija, stoga kada se povelo pitanje hoće li odlagati nastupe rekla je: ”Nastavljamo gde smo stali”. Ovaj postupak oduševio je Bekutine fanove kojih je iz godine u godinu sve više.

Cekokupnom utisku doprinelo ue to što Ana nakon Mrkine smrti peva emotivno kao nikada do sada.

Svaka pesma, svaki stih upućen je nikome drugom do Mrki. Ana radi punom parom, a nije tajna da je tokom prethodne bolne godine nastojala da bude okružena ljudima, onima koji je vole i žele da pomognu te je tako i sada kada je došlo vreme za odmor ona na put pošla sa unukom Sonjom piše Story.

Baka i unuka odmaraju u Crnoj Gori u luksuznom hotelu. Smeštene su u Boki na samoj obali mora, a ako je suditi po Sonjinim fotografijama dospelim na Instagram uživaju u preukusnoj primorskoj hrani, vožnji čamcima, a prevashodno jedna u drugoj.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.