Ana i Bastijan uživaju u čarima zime u Austriji

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro će postati roditelji po treći put, a trenutno uživaju u čarima zime u svojoj kući u Austriji, koju su kupili pre dve godine. Odatle su i podelili i srećne vesti da čekaju treće dete.

Samo najuži krug porodice znao je da je Ana trudna i ta vest je sve obradovala jer znaju da su ona i Švajni od početka želeli veliku porodicu.

Ne kriju da bi dolazak ćerke bio pun pogodoak pored dva sina, ali im je najvažnije da sve bude kako treba i da beba bude zdrava.

S obzirom na to da je Ana u poodmakloj trudnoći sasvim je izvesno da znaju pol bebe, ali to nisu otkrili.

Članovi porodice su takođe tajanstveni jer žele da sačuvaju njihovu privatnost, ali verovatno da i oni znaju pol bebe, kaže izvor blizak porodici Ivanović i dodaje:

– Ana je bila trudna i kada je dolazila u Srbiju ali se tada stomak nije mnogo poznavao pa su mogli tu vest da sakriju. Ona dobro podnosi trudnoću, opuštena je i dobro se oseća. Zato nije ni otkazala sve poslovne obaveze koje ima zbog privatnog biznisa koji je počela. Vreme provode u Austriji, u kući koju su opremili po svojoj želji. Tamo je čist vazduh, imaju organsku hranu koju ima nabavlja pomoćnica u kući i svi uživaju. Bastijan skija, sanka se sa decom dok Ana više šeta. Ipak nije sigurno da stane na skije u drugom stanju, strme su staze u tom delu skijališta.

Prema rečima našeg izvora, Bastijan ne skida osmeh sa lica zbog dolaska bebe.

 On je taj koji možda i najviše voli veliku porodicu. U pravom trenutku se penzionisao od profesionalnog sporta pa je bio uključen u odrastanje mališana. Potpuno uživa u svakom trenutku sa njima, ona i Ana imaju isti pogled na to kako treba da ih vaspitavaju pa su oko toga usklađeni. Ona puno čita o roditeljstvu i edukuje se jer joj je važno da dečaci izrastu u emotivno zdrave ljude. I ona i Bastijan su odrasli u porodičnoj atmosferi, sa puno ljubavi i zato žele da njihova deca imaju srećno detinjstvo. Rekli su im da stiže pojačanje i oni se neizmerno tome raduju. Ana će se verovatno poroditi u Nemačkoj ali to nije sigurno, možda to bude i Austrija. Svakako, plan je da čim beba malo osnaži odu u Španiju, gde imaju kuću na obali i tamo uživaju čitavo leto – kaže izvor za Blic.

Foto: Instagram/anaivanovic, Printscreen/YouTube/Österreichs Wanderdörfer, EPA-EFE/FILIP SINGER

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.