Ana je ovo krila: I njena ćerka trpela Zvezdanovo nasilje, a evo šta je bilo sa sinom

Ana Ćurčić u bolnoj ispovesti iznela je niz detalja iz života sa Zvezdanom. Otkrila je zbog čega je zlostavljao, da su većinu stvari znale njena majka i ćerka, na koju je u jednom trenutku i nasrnuo. Međutim, sin Ane Ćurčić nije znao ništa o tome što je proživljavala.

– Pitaju me šta sam sa njim tražila. To se nije dešavalo svakodnevno. Prvo nasilje je bilo kad je igrao taj neki tiket, hokej je bio u pitanju. Trebalo je da sačeka neke veće pare, ja sam htela da spavam, on je krenuo da me psihički maltretira da moram to da gledam sa njim. Otišla sam da spavam, polio me je šerpom ledene vode, morala sam do 8 ujutru da gledam tu utakmicu. Hvala Bogu pa mu je taj tim pobedio, u suprotnom bi bila katastrofa. Njega samo novac čini srećnim.

– Ja sam uvek radila, ostavljala novac za život, porodicu, decu. Nikad nisam dovela decu do toga da nemaju. On prosto nametno to da ja moram nekako da kupim taj mir. On je ovakav, sad ću da kažem. Kad izgubi tim, onda su tu šetnje po kući, ja ga smirujem, onda kreće priča tužna o njegovom životu, onda on očekuje da ću ja za dan, dva, tri da se snađem, da uzmem od mame pare… Ako to ne uradim, onda on mene napadne jer je to očekivao – kako me nije sramota što to nisam uradila… Nisu se sve scene završavale fizičkim nasiljem, ali jesu psihičkim. To je ozbiljna tortura. A dosta situacija se završavalo nasiljem, čupanjem za kosu, udarcima. Bilo je dosta toga, ali pamtiću dve scene, scena kad sam dobila batine. Udari te, pa te mazi, pa te tri puta udari, pa te neguje. Onda dođeš na kraju u situaciju kad te udari, bije, izmaltretira, ti moraš da mu kažeš izvini. Bilo je nasilje, pa mi je rekao: „Budem li te sad video da si plakala, da si Boško Buha…“. Rekao je da je najbolje što mogu posle toga da spavam sa njim, ako ne, tek će mi pokazati. I ja sam to uradila – pričala je Ana Marku, kao na ispovesti.

– Lagala sam i prijatelje i majku. Nikada nisam tražila pomoć da me neko spase. Moja mama je pokušavala, pokušavala je njegova mama. Tražila sam pomoć od bivšeg supruga, od prvog momka… Posle mu se nisam javila. Prodala sam stan koji sam adaptirala, posle toga sam kupila kuću, koju sam isto prodala. Bila je teška situacija, radila sam na rampi na putevima, Moka mi je našao taj posao. Moja mama nije bila za to da prodam tu kuću, ja sam to uradila. Htela sam da izvrtim taj novac, jer sam sposobna da napravim novac. Znajući sa kim imam posla, stavila sam novac ispod dušeka, on me je ujutru probudio, plakao i rekao da ga je potrošio. On je plakao, čučao pored kreveta, što je čista gluma, danas to kažem iz „Zadruge“, otišla sam u podstanare i dan-danas živim. Promenila sam do sada 12 stanova. I svaki stan sam plaćala ja, a on je živeo sa nama. Ja zaista imam crne rupe… Ovde sam Zoki rekla da sam se setila situacije ovde koje se napolju nisam sećala. Potisnula sam to. Radiću na tome da mi se sve vrati – dodala je Ana.

Ana je priznala da je Zvezdanu uvek bilo malo novca, da se nije zadovoljavao sa normalnim primanjima.

– Htela sam da mu pomognem da sredi kredit i da otvori nešto, za sve je imao da nije to to. On sebe nikad nije video da za 1000-2000 evra mesečno radi, a to je sigurnost danas. Objasnila sam šta znače njegova. Njegova mama je isto podstanar, on je mene nabeđivao da sam ja kriva jer je on stan izgubio. On je prokockao stan, a to je poslednja stvar koju je žena imala u životu. Došli smo do toga da uđe ovde i da obezbedi sve… Mojoj mami je to što ja nemam stan i mojoj sestri, mislim meni da ne pričam, ali mami je to mislim da samo razmišlja o meni i deci i krovu nad glavom. Neću ni da pričam o kreditu koji je moja mama podigla za njega, a i dan danas plaća. Kad je dobio pare misliš da je rekao da dam mami da plati kredit, ne nego je prokockao. Moja mama to plaća od svoje penzije. Njegova majka je u domu, dobila je demenciju, blaži oblik – otkrila je Ana Zorici.

Sin Ane Ćurčić mnogo toga nije znao kada je njen odnos sa Zvezdanom u pitanju, što je ona sad otkrila.

– Pričala sam kad je bilo prvo nasilje i koja je najupečatljivija scena, rekla sam za batine i s*ks, a sad se opet brinem za moju decu. Moja ćerka to zna, ali sin ne zna. Ostaviće mu neke posledice. Ja sam rekla da sam lagala majku, sestru i prijatelje zbog njega, bilo me je sramota da kažem da nemam ništa i decu sam lagala. Rekla sam Marku ono što sam i tebi rekla, da imam mnogo potisnutnih stvari. Mislila sam da je to to i da ja tako moram da živim – govorila je Ana.

– Ako ti kažem da je on bio ljubomoran na moju decu koliko ih volim. Moja ćerka, pre nego što će on da uđe, rekla je od A do Š sve mu sasula u lice. A to veče je bilo vrlo vrlo neprijatno, ona je mene pokupila i ja sam otišla da spavam kod nje. On je sedeo onako nadobudan pored nje i mene, pa mu je rekla za Saru sve i kakav je on otac, pa kako ona svoju majku gleda. Ona mu je to rekla, znaš kako zaštitnički prema meni. Ona mi je rekla da kupim stvari i da idem sa njom i da neću spavati tu, on je gađao flašom odmah. Dete mi se treslo, odmah mu je rekla da će da zove policiju, on odmah panika i kreće: „Cinkaroši“. Kada se dešavalo sve ovo, moje žensko dete pričalo na nivou kao ti i ja. Nema gore stvari nego videti nesrećnu majku – rekla je Ana kroz suze.

Foto: ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.