ANA LUKASU: Vidimo se na VMA

PEVAČICA Ana Nikolić napustila je Beograd u jeku skandala i posetila rodno mesto, odakle se i oglasila.

Nakon što je na društvene mreže juče procureo snimak pevačice sa kraterima na licu i njenom molbom za pomoć, oglasio se njen kolega Aca Lukas:

– Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 sat, ona je trebalo, logično, da se pojavi u Areni najkasnije do 22 sata, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u Areni u 23 časa! Ovim činom pokazala je ogromno nepoštovanje – napisao je Lukas.

Ana se nakon njegove objave oglasila i napisala pevaču da će njihovo sledeće viđanje biti na VMA.

Pevačica je objavila i video na kom se nalazi na ulazu u svoje rodno mesto i igra uz njenu omiljenu pesmu od repera Cobija „Odakle sam ja“, a uz to je napisala:

ATA images

– Ja svog oca nikada nisam obrukala niti razočarala kao čovek. I niko me neće stavljati u koš gde ne pripadam. Niko. Nikada. Ovo je sada pitanje časti. I zato vidimo se na VMA – napisala je pevačica iz svog rodnog mesta Donje Mutnice.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.