Anđela Đuričić pronašla način kako da zaradi novac: Roditelji očajni zbog njenog poteza

Otkad je diskvalifikovana iz Zadruge, Anđela Đuričić je svakodnevno aktivna na društvenim mrežama. U početku je u sve to bio uključen i njen bivši dečko Zvezdan Slavnić, ali odmah nakon raskida Anđela je otputovala u Crnu Goru, ali komunikaciju s fanovima nije prekinula.

I dok su svi oni koji su je podržavali tokom rijalitija imali priliku da je gledaju na TikToku i Instagramu, ubuduće će moći da je prate i na Jutjubu, ali ako se pretplate, naravno.

– Iznenađenje. Od sada ćete moći da me pratite i na Jutjubu. Napravila sam novi kanal. Pretplatite se i očekujte uskoro nove, zanimljive videe u kojima ću vam odgovarati na pitanja koja vas najviše zanimaju, snimati kako provodim dane, sa kim se družim i svašta nešto. Pretplatite se što pre – napisala lepa Crnogorka.

ATA images

Odluka Aneđele Đuričić da praktično ima svoj rijaliti veoma je potresla njene roditelje, koji su se nadali da je po okončanju Zadruge završeno i njeno javno eksponiranje. Međutim, očigledno je da njihova ćerka ponovo ide putem koji oni ne odobravaju.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.