Astrološke prognoze za septembar: Vodolije očekuju divni trenuci, Bikovi realizuju poslove, Vage uživaju

Mars je u znaku Vage, što znači akcenat na partnerskim odnosima, dok je Merkur retrogradan do polovine meseca, a potom kreće svojim pravim hodom.

Vreme je da se pokrenemo, realizujemo mnoge stvar i sagledamo stvari na pravi način. U septembru je bolja energija, a i Venera je u svom pravom hodu, tako da – radujmo se i krenimo napred – najavljuje za Telegraf.rs astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan

Septembar donosi novu energiju, za vas pozitivnu u svakom smislu. Vi ste usmereni na partnerske odnose komunikacijom, bili oni bračni ili poslovni. Kada je posao u pitanju, akcenat vam je na tom polju, bićete aktivni, neće vam teško pasti rad, bićete zadovoljni svojim finansijama.

Po pitanju emocije, iskoristite drugu polovinu meseca da stabilizujete odnose. Slobodni vidite gde ste, a zauzeti – obratite pažnju, izbegavajte sukobe, jer septembar mesec može da donese i prekid kvalitetnog odnosa.

Zdravlje je apsolutno u redu, obratite pažnju na virusne infekcije.

Bik

Vama septembar takođe donosi pozitivnu energiju. Druga polovina meseca može da donese realizaciju poslova i dogovora, i šta god da ste planirali, vreme je da u tom periodu i realizujete.

Kada su u pitanju emocije, odličan mesec je i za vas. Slobodni mogu da upoznaju neku bitnu osobu. Budite opušteni, bićete voljeni i zaljubljeni, ali septembar će ostaviti više pečat na posao i to će vam ipak biti u fokusu.

Obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Divan mesec. Jednostavno – zvezde su vam naklonjene. Dosta komunikacije, lepih poznanstava i mogućnost promene posla. Takođe obratite pažnju, jako je dobar period za mnoge stvari vezane za papirologiju, stambena pitanja ili šta god vas je opterećivalo a niste realizovali do sada. Ovo je mesec da i to realizujete.

Kada je ljubav u pitanju, ako ste slobodni – aposlutno se opustite se, odlučite za pravu osobu i uđite u emotivnu vezu. Zauzeti, pred vama je planiranje porodice i pojačane strasti. Uživajte.

Što se tiče zdravlja, dobro ćete se osećati ovog meseca.

Rak

Lep mesec kada ste vi u pitanju. Vama je fokus na finasijama. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Iskoristite prvu polovinu septembra, ali do 18. septembra, kada će Merkur krenuti apsolutno svojim pravim hodom, vreme kada može da dođe do pregovora i dogovora.

Očekuje vas mnogo bolje raspoloženje i bolji odnosi u porodici i domu. Energija će vam biti usmerena ka porodici, a eto vam i prilika da rešite neka stambena pitanja.

Što se tiče slobodnih Rakova i nije neki mesec za ulazak u ozbiljne veze. Zauzeti, malo više strpljena kada je voljena osoba u pitanju, pa ako i dođe do sukoba, vi ste bar strpljivi i emotivni, reagujte na pravi način.

Obratite pažnju na želudac.

Lav

Lavovi, takođe lep mesec. Venera je u vašem znaku i od  4. septembra kreće svojim pravim hodom. Tako da – ne brinite.

Vreme je da se opustite i pokažete temeljno i iskreno svoje emocije voljenoj osobi. Postoji mogućnost da slobodni uđu u emotivne veze, dok je zauzetima savet da iskoriste drugu polovinu septembra kada i Sunce 23. septembra prelazi u znak Vage. Mnogi će ući u oziljne veze, planirati zajedničku budućnost ili proširenje porodice.

Više odmarajte, bićete aktivni i povećaće se potreba za kvalitetnim snom.

Devica

Prva polovina septembra je lepa. Svi koji poslujete sa inostranstvom imaćete uspeh i realizaciju planova. Bićete zadovoljni finansijama. Možete da dovršite sve nedovršeno. Druga polovina septembra vam donosi jako dobru energiju. Dosta novca, ali i veliku potrošnju, pa obratite pažnju na šta vam odlazi novac.

Za slobodne Device i nije neki mesec za ulazak u emotivne veze. Bićete više fokusirani sami na sebe, a i u prvom planu vam je posao. Eventualno može da se pojavi neko vezan za prošlost i pokrene emocije. Zauzeti obratite pažnju na tajne veze, uspostavite bolju komunikaciju sa voljenom osobom.

I vi isto, kao i mnogi ovog meseca, obratite pažnju na stomačne infekcije i vruse, jer to će biti problematično.

Vaga

Vage očekuje divan mesec. Radujte se. Imate razloga za to. Predstoji vam ostvarenje želja, više druženja, bićete aktivni. Moguće da će neko staro prijateljstvo da se obnovi, a svi koji se bavite partnerskim poslovima, odličan mesec za tako nešto. Očekuje vam ostvarenje planova i želja. Finansije jako dobre, ako je i bilo zastoja i nezadovoljstva, konačno se pokrećete i bićete zadovoljni ovog meseca.

Po pitanju ljubavi moguće je poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. U svakom slučaju, zadovoljstvo neće izostati. Zauzete očekuje ostvarenje želja. Aktivirajte se, blistraćete ovog meseca. Iskoristite septembar, jako vam je naklonjen.

Zdravstveno ste puni energije. Samo, u nekim trenucima možete da odreagujete ishitreno, pa ostanite smireni.

Škorpija

Posao vam je aktivno polje, bićete zadovoljni radom i finansijama. Predstoji vam uspeh. Sve što niste završili, evo prilike za to. Čeka vas pozitivan ishod. Finansije dobre.

Škorpije mogu da uđu u avanture ovaj mesec. Septembar nije baš dobar za ulazak u ozbiljne veze.  Zauzeti obratite više pažnje i posvetite vreme partneru, pogotovo kada je druga polovina septembra u pitanju, da ne dođe do sukoba.

Potrebno vam je više sna. Odmarajte. Možda se pojavi pojačana nervoza i pad energije.

Strelac

Divan mesec i za vas. Bićete lepo raspoloženi i aktivni. Konačno vam se planovi realizuju, možete da odahnete.

Na ljubavnom polju vas očekuje zadovoljstvo. Za slobodne moguće ostvarenje ozbiljne veze sa osobom koja ne živi blizu ili ste je upoznali na putu u inostranstvu, ili je osoba vezana za inostranstvo. A ako i nije tako, pripremite se za lep mesec. Zauzeti, očekuje vas planiranje porodice, a možda i vi otputujete na neko lepo romantično mesto.

Dobro se osećate. Mogući su problemi sa očnim pritiskom kod nekih.

Jarac

Jarčeve očekuje lep mesec za posao. Bićete usmereni na karijeru. Vama je i suštinski energija usmerena ka poslu, tako da ovaj mesec donosi jedan prosperitet i lepu energiju. Izbegavajte sukobe, i ukoliko vam nešto ne prija ili ne odgovara, nemojte biti brzi i nagli. Uspeh vam predstoji. Iskoristite septembar da ostvarite svoje planove i ciljeve.

Slobodni – avanture su na pomolu. Zauzeti – trebaće vam više strpljenja i vremena da posvetite voljenoj osobi. Može doći do sukoba i nerazumevanja, pa ukoliko želite da zadržite harmoničan odnos i da vaša veza i ljubav cvetaju, pozabavite se sa njom malo više. Očekuju vas pojačane strasti, a neki mogu da uđu i u tajnu vezu.

Moguća pojava hroničnih zdravstvenih problema, kod onih koji ih imaju.

Vodolija

Zaista lep mesec za vas, pogotovo druga polovina septembra. Još kada Sunce pređe u znak Vage, očekuju vas divni trenuci na mnogim poljima, a ni zadovoljstvo neće izostati. Moguće je da će neke Vodolije razmišljati o promeni posla, ali u svakom slučaju, bićete zadovoljni finansijama i svojim radom.

Slobodne Vodolije mogu da uđu u ozbiljne emotivne veze, a zauzete očekuje planiranje porodice, zajedničkog života i proširenje porodice.

Zdravlje je dobro. Mogući su problemi sa oscilacijom u krvnom pritisku.

Ribe

Ovaj mesec će vam biti bolji od prošlog. Septembar nosi drugu energiju, bićete bolje raspoloženi i napetost i nervoza koja je vladala prošlog meseca – nestaje. U prvoj polovini septembra se opustite, a ako želite da napravite bitne promene, moguće je da ćete dobiti poziv ili glas saradnika iz prošlosti ili vraćanje na stari posao. Zadovoljstvo predstoji, nemojte da brinete. Možete da se opustite.

Slobodni, možda vam se dopadne neko iz vaše sredine, moguće i radnog okruženja. Bićete emotivno ispunjeni. Zauzeti, obratite pažnju u septembru, jer možete ići iz krajnosti u krajnost. Kod jednih može da dođe i do ozbiljnih sukoba, pa čak i razvoda, dok drugi mogu da uđu u lepe emotivne priče sa sretnim krajem. Sve je do vas i vaše energije koju emitujete i koliko se dajete.

Na zdravstvenom polju mogući stomačni problemi.

Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.