Atraktivna plavuša iz Zagreba vozi tramvaj

Mlada Iva Pandžić iz Zagreba ruši predrasude jer nije baš uobičajeno videti da žena vozi tramvaj.

Atraktivna plavokosa devojka je verovatno i najlepša vozačica tramvaja koju ste ikada videli.

– Prijavila sam se na konkurs za vozača, pozvali su me na razgovor i dobila sam posao. Usledilo je školovanje u Puli gde sam stekla potrebno teorijsko znanje za vožnju, položila predmete iz saobraćajne škole i krenula na praksu. Praktični deo uči se kroz vožnju tramvaja, četiri meseca traje sama praksa, a onda sam još neko vreme vozila uz mentora – kaže Iva.

Ona je od srednje škole znala da će biti vozačica u gradskom prevozu, bilo da je reč o tramvaju ili autobusu, iako joj vršnjaci i prijatelji nisu verovali. Ipak ostala je istrajna u tome.

Iako mnogi misle da to baš i nije najprikladnije zanimanje za lepši pol, posebno što prevoz koriste različiti tipovi ljudi, nervoza je uvek prisutna, često se neko nezadovoljstvo čak i iskaljuje na vozačima, lepa Iva kaže da kod nje takvih scena nema.

Ipak, radi svoje bezbednosti i sigurnosti, Iva ne radi noćne smene, a ima i tu mogućnost da bira koje smene će raditi.

S obzirom da izgledom i lepotom više joj priliči da se bavi modelingom ili manekenstvom, udvaranja putnika, ali i ostalih učesnika u saobraćaju joj ne manjka. Tako da mnogi joj nude svoje brojeve telefona, neki joj ostavljaju poruke zalepljene na prozore kabine, a ima i onih koji putuju automobilima pa joj sviraju i gestikuliraju kako bi ih primetila.

Foto: Printskrin instagram/misspandzic

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.