BILA JE AMERIČKI MARINAC, A ONDA SU ISPLIVALE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA JE GOLA: Nakon ove afere dobila je ponudu koja se ne odbija, evo čime je zaludela muškarce (VIDEO)

Bivša pripadnica američkih marinaca, Tejlor Ganer (29), iz Misurija progovorila je o velikoj promeni koju je napravila u životu i započela karijeru u industriji za odrasle. Prelomni trenutak bio je kada je njen bivši partner napravio nalog na Tviteru na kom je objavio fotografe na kojima je ona obnažena.

Nakon što se suočila sa tim, pokušala je da pronađe i neku pozitivnu stranu u svemu.

– Kada sam saznala za to bila sam veoma zabrinuta, ali sam videla toliko pozitivnih komentara. Imam zaista nisko samopoštovanje tako da je bilo stvarno kul videti sve ove ljude koji sada vole da me vide golu – rekla je Tejlor za Dejli Star.

Videvši kakav je odjek bio na njene provokativne fotografije Tejlor je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke. Promenila je lozinku, promenila brend na Tviter nalogu i sama počela da objavljuje sadržaj. U roku od mesec dana njen nalog je imao 32.000 pratilaca.

Jednog dana joj je jedan fan predložio da pokušala da zaradi na OnlyFans platformi.

– Kada sam videla taj predlog pomislila sam da nema šanse da zaradim novac na taj način. Ja sam samo neka devojka na Srednjem zapadu – rekla je.

Međutim, Tejlor tvrdi da sada za mesec dana zarađuje više novca od prodaje se*si snimaka i videa nego za godinu dana provedenih u vojsci.

Video ppogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.