„BIO SAM SA MNOGIM PEVAČICAMA, NEKE SE BAVE NAJSTARIJIM ZANATOM“ Bivši dečko Ive Grgurić seje strah na estradi, poznate dame ga danima zovu

Marijan Šarić našao se žiži interesovanja nakon što se ispostavilo da je bio u emotivnoj vezi sa starletom Ivom Grgurić.

Ona je i sama priznala da je bila sa Šarićem, te da je u vezi sa njim živela u „zlatnom kavezu“.

FOTO: INSTAGRAM/IVAGRGURIC / SCREENSHOT

Iako se dugo nije provlačilo njegovo ime u medijima, sada je spekuliše da je među poznatim damama nastala panika upravo zbog njega.

Naime, kako se spekuliše, hrvatski biznismen “drži u šaci“ mnoge pevačice, te su u strahu da se ne sazna da su sa njim imale afere, kao i to da ih je finasirao.

FOTO: INSTAGRAM/IVAGRGURIC, FACEBOOK, MARIJAN.SARIC.587 / SCREENSHOT

– Marijan, nakon što je otkrio detalje veze sa Ivom, planira da ispriča sve i o svojim aferama s pevačicama koje su nastupale u njegovom klubu i koje je on godinama finansirao. Mnoge od tih pevačica su sa njim završavale i u krevetu, jer je poznato da je on jedan od najbogatijih i najpoznatijih biznismena, ne samo u Hrvatskoj već i u regionu. Toga su svesne i one, pa su poslednjih nekoliko dana pod teškim stresom i nadaju se da će on ipak ćutati i da neće otkriti njihova imena. To bi bio skandal neviđenih razmera, mnoge od tih žena su i udate i u javnosti se predstavljaju kao fine i čedne. Bilo je svašta, kad bi Marijan progovorio, goreo bi Balkan. Za neke od njih nikad ne biste ni pomislili da su radile takve stvari – ispriča izvor za Kurir.

Marijan Šarić oglasio se ovim povodom, i istakao da je džentlmen i da ne želi za sada da priča o tome, ali je naglasio da i te kako ima veze sa mnogim poznatim imenima sa domaće javne scene.

FOTO: INSTAGRAM/IVAGRGURIC / SCREENSHOT

– Ajoj, nemojte o tome sad, molim vas. Ima puno toga, nije vreme da sad ulazimo u to. Moj život se sastojao najviše od toga i takvih odnosa. Puno je takvih dama sa srpske estrade, koliko hoćete. Mnoge od njih se bave najstarijim zanatom, a paravan su im muzika i nastupi. Nisam samo ja bio s njima već i mnogi moji dobri prijatelji. U pitanju su neka od najvećih imena. Zasad neću ništa da govorim o tome, ja sam džentlmen, ali ako me iznerviraju, reći ću javno njihova imena. Ja za sve imam dokaze.

Takođe, priznao je da su ga mnoge kontaktirale.

– Jesu, kako nisu! Danima me zovu na sve brojeve koje imam. Mole me da ćutim jer bih im zauvek uništio brakove i karijere. Zasad ne moraju da brinu. Za neke od njih ne biste mogli ni da pomislite na šta su spremne i koliko su perverzne.

FOTO: FACEBOOK, SNEŽANA KRSTIĆ / SCREENSHOT

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.