Blistaju od ljubavi: Ovaj kolega je dečko Marije Šerifović, konačno je progovorio o njihovoj vezi

Marija Šerifović veoma mlada se pojavila na muzičkoj sceni i odmah pobrala sve simpatije već prvim nastupom. Sa svega 22 godine pobedila je na „Evroviziji“ nakon čega je njena popularnost drastično skočila. Danas osim što je vanserijska pevačica koja puni hale gde god da se pojavi, ona je i uspešna jutjuberka koja iza sebe ima armiju fanova.

Nije tajna da je pevačica naklonjena istom polu, o tome je i javno govorila u svom dokumentarnom filmu,, međutim, poznata je i njena romansa sa Slavkom Kalezićem, kolegom iz Crne Gore koja je otpočela 2007. godine nakon što je ona pobedila na „Evroviziji“ i trajala je navodno šest meseci.

– Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju – rekao je Slavko svojevremeno u emisiji „Amidži šou“ kod Ognjena Amidžića.

– Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – rekla je tada Marija o raskidu.

Dečko Marije Šerifović, koji je takođ pevač, bio je učesnik „X faktora“, a predstavljao je i Crnu Goru na takmičenju Evrovizija 2017. godine. Kalezić se značajno promenio danas od perioda kada je bio u navodnoj vezi sa pevačicom, ima 37 godina i o njegovom životu ne zna se puno s obzirom na to da se povukao iz medija.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.