Bolna ispovest Severine Vučković posle svega

Regionalna muzička diva Severina pričala je za STORY magazin tokom odmora na Maldivima gde je proslavila rođendan sina Aleksandra, ali i svog menadžera i prijatelja Tomice Petrovića. U ekskluzivnom intervjuu otkrila je mnogo togaali se dotakla i tuče sa sestrom kao i druženja svojice bivših muževa.

Prošle godine ceo Balkan brujao je o navodnom fizičkom okršaju između Severine i njene sestre Marijane, a pop diva danas, kada je prošlo malo vremena, na taj nemili događaj gleda ovako:

– Jedino zbog čega mi je žao jeste to što se moja majka od 86 godina osramotila pred komšijama. Znate da je to starim ljudima važno. I još jedna iz sela moje mame: „Ima jedna baba koja je polila rođenu sestru vrućom vodom zbog para. Đavolje su te pare“. Nema porodice koja nema neku svoju priču. Samo one ostaju kao ožiljci u dubini porodičnih srca, a moje na naslovnicama. Nismo birali rodbinu, na nama je da ih volimo i pomažemo im kakvi god bili.

Druženje Milana Popovića i Igora Kojića i njihova fotografija sa letovanja na kojoj poziraju zagrljeni šokirala je region. Pitali smo Severinu da li se i ona šokirala koliko i svi mi.

– Ne, meni je prva asocijacija bila pesma Frane Lasića ‘Zagrljeni’. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja verujem, kao što vjerujem da ničija nije do zore gorela. Konstatovali smo da je razvod od Igora Kojića prošao civilizovano i da je delovalo da je otišao u tišini, ali na kraju ipak nije tako ispalo: „Ja sam otišla u tišini. I toga ću nastaviti da se držim.“

Foto: ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.