BOMBA U BEOGRADU! Oglasio se Mirotićev agent

Ne pamti se kada je interesovanje za jednog igrača na ovim prostorima bilo ovoliko, kao što je to slučaj sa slavnim Nikolom Mirotićem. Još uvek traje saga oko njegovog narednog kluba, stanja u Barseloni i potencijalnog prelaska u drugi klub.

Najzainteresovaniji za njegove usluge su Partizan i Crvena zvezda, međutim, moraće da sačekaju i strpe se još malo jer, prema rečima Mirotićevog agenta Igora Krespa, rođeni Podgoričanin još uvek nije prelomio gde će nastaviti karijeru.

I neće sve dokle god bude pod ugovorom sa Barselonom.

– Mirotić je i dalje igrač Barselone, niko nam ništa pismeno nije saopštio. Potpuno smo otvoreni za razgovor i pregovore, ne žurimo sa postizanjem dogovora – rekao je Krespo za španski RAC.

Podsetio je da Mirotića ugovor vezuje još dve godine u trenutku dok se glasno priča da bi mogao da bude rasknut uz kompenzaciju Crnogorcu.

– Poslednju komunikaciju sa klubom imali smo 28. juna i pozvao sam ih da otkriju namere, ali su mi preneli da će me uskoro kontaktirati. Sve zavisi od Barselone.

Grčki novinar sa portala „SDNA“ tvrdi da je favorit za njegov potpis beogradski Partizan.

– Slučaj Mirotić je bez presedana. Od trenutka kada ga je Barselona odlučila da raskine ugovor sa njim, ponuđen je polovini klubova Evrolige, a on čisti boraniju bez nervoze. Sve dok nije dobio poziv… A svi znaju šta se dešava kada najveći pozove. Zato je sada Partizan veliki favorit za potpis Mirotića – napisao je grčki novinar aludirajući na poziv Željka Obradovića.

MN Press

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.