BRŽE SE RAZVELA NEGO ŠTO SE UDALA!

Ona je sada izjavila kako ju je, sada već, bivši suprug izdao.

Pevačica Indira Aradinović Indi prošle godine se udala, a sada je izazvala pravi šok informacijom da se razvodi.

Indi je sada nabrojala kako ju je, sada već, bivši suprug izdao, a onda su usledili komentari.

Aradinovićeva je sinoć objavila da se razvela, a dodatni šok izazvale su fotografije nje i njenog mladoženje koj je precrtala:

– 1. mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) – napisala je Indi, a komentari su se samo nizali.

Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: „A dobro, dugo si izdržala“, „Kad se pre razvede?“, „Pošalji Editu da ga nokautira“, „Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje“, „Ne zna se da li se brže udala ili razvela“, pisali su joj u komentarima.

Podsetimo, nedavno se u javnosti pojavio snimak na kojem se Indi i njena sestra Edita tuku, a pevačice su pokušale da se šale na temu porodičnog nasilja.

Foto: Alo/ilustracija, Amig show

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.