BUGARI FLAŠAMA I PAJSEROM DEMOLIRALI AUTOBUS: Napad kod Arene

Beogradska policija juče je uhapsila Kira Krumova (22), Mihaila Zaprinova (27), Tihomira Temelkova (23) i Radomira Zaprinova (49) iz Bugarske zbog napada na autobus kod pumpe „Zmaj“ na auto-putu, nedaleko od Arene.

Oni su osumnjičeni da su pivskim flašama gađali autobus i pajserom polimili mu šoferku na autoputu u Beogradu, a tačan motiv napada još nije poznat.

Kako se nezvanično saznaje, policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momce i traže da zaustavi vozilo.

– Autobus je zaustavio kod pumpe „Zmaj“. Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus – kaže sagovornik blizak istrazi.

Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.

Tihomir Temelkov u skraćenom postupku osuđen je na 60 dana zatvora. On je juče popodne prebačen u zatvor u Padinskoj skeli.

Foto: Printscreen/ Tanjug

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.