Pre 27 godina rodila se Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana i Maje Bjelogrlić, i postala kruna njihove velike ljubavi koju od tog dana svakog leta slave baš na rođendan svoje mezimice. Glumac i nekad poznata manekenka trudili su se da izvedu svoju decu na pravi put, a sudeći po Miji, kao i sinu Alekseju, u tome su i uspeli budući da je on glumac pred kojim je tek karijera, a ćerka Dragana Bjelogrlića bavi se novinarstvom i režijom.

A kako portal Svet saznaje, ćerka Dragana Bjelogrlića sinoć je proslavila 27. rođendan sa prijateljima koji su joj uredno čestitali divan dan putem društvene mreže Instagram, međutim, ove godine izostale su čestitke najbližih članova porodice – mame, tate i brata, te je to dodatno sve zbunilo budući da su ranijih godina čak i slavili zajedno, a čestitke su bile neizostavne.

Pored glumice Ive Ilinčić koja je prijateljici čestitala putem Instagram storija, a potom i slavila sa njom, ćerka Dragana Bjelogrlića dobila je prigodne poruke za divan dan i od kolega, ali nigde nismo primetili bar jednu čestitku od porodice, što nas je sve zbunilo. A ako ne to, onda barem neka zajednička fotka da je osvanula sa proslave, ali ni na to nismo naišli.

Svakako, nismo ni pomislili da je u porodici Bjelogrlić došlo do nekih problema s obzirom na to da su čestitke izostale, ali morali smo da primetimo da ih nema jer, znate i sami kako je danas u svetu digitalnih medija i društvenih mreža, ako ne nešto ne osvane na Instagramu, nije se ni desilo.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.