Ćerka vlasnika Granda Saše Popovića se bavi manikirom

Vlasnik „Granda“, Saša Popović veoma je ponosan što je uspeo da svoju decu Danijela i Aleksandru izvede na pravi put, međutim malo ko zna čime se njegova ćerka bavi.

Naime, Saša je za početak otkrio kako se slaže sa suprugom Suzanom.

– Fenomenalno. Suzana i ja smo skoro tri decenije u braku. Je l’ vi meni verujete da za to vreme ne znam da li smo se dva puta posvađali, sporečkali. Verovatno ima i toga što je Suzana pevačica, ja vodim „Grand“ i imamo ista interesovanja. Zamislite da je Suzana advokat, na primer, i kad dođe kući, priča mi o ročištima. Mene teme u kojima ja nisam ne zanimaju. Mi pričamo o pevačima i lepo se slažemo. Decu smo vaspitali tako da su skromna, nisu zahtevna.

Aleksandra nije odlučila da ide tatinim stopama, te je uplovila u „kozmetičarske vode“.

– Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i eto neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj Smarta– kaže on za Kurir.

Foto: ATA Images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.