Četiri znaka će osetiti drastične finansijske promene

Finansijski horoskop za vreme retrogradnog Merkura posebno će uticati na 4 znaka Zodijaka

Planeta Merkur putuje kroz Devicu od 23. avgusta do 15. septembra. Ova vremenska ograničenja otkrivaju mesta na kojima treba da pauziramo i ponovo razmotrimo, pregledamo i ponovo se povežemo.

U Devici koja je usredsređena na posao i dobrobit, ova retrogradnost se odnosi na organizovanje, postavljanje sistema i pojednostavljivanje u ime smanjenja stresa, a na neke će ostaviti velike posledice.

Retrogradni Merkur donosi i velike finansijske dobitke trigonom Jupitera u Biku. Dakle, finansijska pitanja se mogu poboljšati, a ako imate problema na poslu, vreme je za preipitivanje i preraspodele.

Za 4 znaka retrogradni Merkur donosi velike promene.

BIK

Retrogradni Merkur imaće velilkog uticaja na vaše lične poslove. Kako je on u vašoj natalnoj karti odgovoran za finansije, njegova retro faza imaće uticaj na vaše sopstvene projekte.

Preispitajte koliko novca ulažete u poslovanje. Trošite novac na voljene osobe, ali istovremeno ćete sakriti od njih deo svojih finansija.

LAV

Retrogradni Merkur imaće uticaja na vaš finansijski sektor tako što će vam se promeniti prihodi, a i vi ćete preispitivati svoju potrošnju.

Imaćete plan kako da poboljšate zaradu i podignete cene svojih usluga i eventualne prihode koje imate.

VODOLIJA

Retrogradni Merkur vam daje fokus na porodični budžet i sugeriše da obratite pažnju na prihode svog partnera.

Sledi vam revizija finansija, pa ćete morati dobro da razmislite kako da rasporedite zajednički novac.

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur do 15. septembra donosi važna pitanja o kapitalu i investiranju. Preraspodela finansija i planovi su neizbežni.

Razmislite na koji način biste mogli da dovedete svoje planove do ispunjenja i ostvariti zacrtane ciljeve, da li ćete se uzajmiti ili naći investitora, a tada je važno preispitati troškove.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.