ČISTIO JE KUĆU A KADA SE OKRENUO UGLEDAO JE ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR: Muškarac je bio izbezumljen, na sve načine je pokušao da se odbrani! (VIDEO)

Žene znaju od kolikog značaja im može biti muška pomoć u kući i lagaće svaka ako kaže da joj to nije potrebno. Uvek je lakše kada se obaveze podele, što čak može biti i zabavno. Osim što ćete brže završiti zadati posao, ujedno ćete se i nasmejati i uneti vedrinu u svoju vezu ili brak.

Dok je jedan suprug predano radio u kući i čistio dnevni boravak, njegova partnerka je odlučila da se malo zabavi i „začini“ celu stvar. Dok je leđima bio okrenut ka njoj, ona je u ruci nosila malu igračku bubašvabu koja funkcioniše pomoću baterija ili daljinskog upravljača.

– O dušo, pogledaj iza sebe…ne šalim se..tu je velika bubašvaba, ozbiljna sam!- dodaje u snimku žena.

Čovek je pokušao da bude pribran a onda je krenuo metlom da udara po insektu misleći da je stvaran. Dok je žena vrištala i smejala se, čovek je izgledao izbezumljen i kako je udarao bubašvaba se nije zaustavljala, što ga je navelo da misli kako je insekt stvaran i zastrašujuć.

U jednom momentu je udarivši po bubašvabi, ona je odletela ka ženi i kameri. Ova scena je prilično nasmejala korisnike TikTok mreže.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.