Crni dani za porodicu Živojinović: Viktor teško povređen u Francuskoj

Viktor Živojinović povredio se tokom letovanja u Monaku. Sin Lepe Brene zbog nezgodnog pokreta povredio je koleno, a zbog otoka i bola rešio je da se vrati u Srbiju. Kada je pozvao majku da joj kaže da mu čekira prvi let, doživela je šok.

Naime, Brenin i Bobin mlađi sin je izvrnuo zglob, zbog čega više nije želeo da ostane na letovanju, a njegova majka se veoma zabrinula da nije u pitanju prelom. Budući da otok i bol u kolenu nisu prolazili ni pored hladnih obloga i lekova, Viktor se zabrinuo i odlučio da se vrati u Beograd na detaljne preglede.

– Viktor se povredio, ne zna ni sam kako. Nezgodno je stao na nogu i kvrcnulo mu je koleno. Ništa nije strašno, ali Brena je po prirodi paničar, odmah joj sve najgore prolazi kroz glavu. Viktor joj je rekao da mu čekira prvi let za Beograd, što ona nije uradila jer je bila izgubljena, pa je Boba to rešio. Inače kada su neke tako situacije, sinovi izbegavaju da joj jave jer zna da će ona da paniči, ali Viktor nije ni slutio da će ona tako da odreaguje na najobičniju povredu. Preselo im je letovanje. Viktoru su lekari prepisali terpiju i radi određene vežbe, sada je sve u najboljem redu. Ima aparat koji koristi kući, prilično je skup i služi da regeneriše tkiva i ubrza oporavak, tako da mu to dosta olakšava situaciju – kaže izvor blizak porodici Živojinović.

Da je Viktor Živojinović povređen, folk diva je veoma teško prihvatila, ali sada kada je uverene da je sve u najboljem redu i da mesta panici nema, rešila je da ponovo uživa u letnjim danima i pauzama između nastupa na primorju, te će ona i Boba ubrzo nazad na more.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.