„ČULA SU SE DVA GLASNA VRISKA, A ONDA TIŠINA“ Srbin ubio bivšu suprugu u Sidneju, komšije i rođaci sada otkrili nove detalje tragedije

– Nije zaslužila da ovako umre – pričaju rođaci ubijene Kristin Rakić (53), za čije ubistvo je optužen njen bivši suprug Dušan Rakić (50).

Kako su objavili australijski mediji, policija je 11. jula upala u kuću u Rut Hilu u Sidneju, u kojoj su nekada zajedno živeli Kristin i Dušan. Zatekli su jezivu scenu – ubijenu Kristin, kao i povređenog Dušana, on je bio krvav, imao je povrede vrata i ruku, a veruje se da ih je naneo sam sebi.

On je prevezen u bolnicu kritičnom stanju pod policijskom stražom, a nakon oporavka, očekuje se da bude premešten u pritvor.

– Nije zaslužila da umre na taj način, čak ni životinja ne zaslužuje da umre tako – izjavila je rođaka Lori Formosa.

Komšije su otkrile da je par razgovarao o prodaji kuće u Rut Hilu sa agentom za nekretnine koji živi u blizini, kao i da su se razveli nakon 20 godina braka.

– Amelia i Dion sada ne samo da moraju da se izbore sa bolom zbog gubitka svoje majke, već moraju biti jaki jedno za drugo, jer su u ovoj tragičnoj situaciji izgubili ne samo jednog, već oba roditelja i imaju samo jedno drugog. Amelia i Dion suočavaju se s brojnim poteškoćama i izazovima u nastavku svog života. Njihovi životi su zauvek promenjeni – objavila je na Fejsbuku rođaka ubijene žene.

Kristin Rakić je ​​živela je s odraslim sinom Dionom u domu udaljenom pet minuta vožnje.

„Čuli su se vrisci“

Komšije su otkrile da su u utorak oko 20.15 časova čuli buku.

– Čula su se dva glasna vriska, onda je bila tišina i odjednom se pojavila policija – pričaju komšije.

Smrt Kristin Rakić je nešto što njena porodica nikada nije očekivala da će doživeti, izjavila je njena sestričina Jasinta.

– Naša porodica trenutno prolazi kroz ogromnu bol, tugu, šok i nevericu. Kristin je bila brižna i duhovita osoba, imala je toliko ljubavi za dati, volela je životinje, da provodi vreme sa porodicom, a svetlost njenog života bili su njena deca i unuk – rekla je rođaka za tamošnje medije.

Za sahranu ubijene žene su se prikupljala sredstva putem interneta. Donacije su dostigle 60 odsto cilja, od 15.000 dolara.

– Želimo da se zahvalimo svima koji su se javili porodici da izraze saučešće i pruže ljubav – rekla je Jasinta.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.