Da li je ovo dokaz da predsednik Rusije ima dvojnika?

Video zapis sa samita Briks u Johanezburgu koji je društvene mreže doveo do tačke ključanja.

Vođe država članica grupe BRIKS sastale su se u Južnoafričkoj Republici, a to labavo ekonomsko udruženje u nastajanju nastoji da se nametne kao protivteža dominaciji zapada u globalnim pitanjima.

Na samit su stigli šefovi Brazila, Indije, Kine i Južnoafričke Republike, ali ne i ruski predsednik Vladimir Putin, za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog navodnih ratnih zločina u Ukrajini. Putin se uključio putem videolinka, a društvenim mrežama ekspresno se proširio snimak njegovog javljanja, prenosi Jutrarnji list.

Naime, Putin u jednom trenutku pogleda u svoju levu ruku, kako bi proverio koliko je sati, ali poznato je da ruski predsednik sat nosi na desnoj ruci. Odmah su se, naravno, pojavile teorije kako je to ustvari njegov dvojnik, koji je zaboravio da Putin nosi sat na desnoj ruci.

Putin na snimku prvo pogleda na levu ruku, a zatim se zbunjeno počeše iza uha kad shvati da tamo nema sat.

„Putinov dvojnik je sve vreme radio tako sjajan posao, a onda je odustao od igre čim je pokušao da pronađe sat na levoj ruci, jer pravi Putin nosi sat na desnoj“, „Ups, Putinovom dvojniku nisu rekli da on nosi sat na desnoj ruci“„Kada će FSB da nauči Putinove dvojnike da on nosi sat na desnoj ruci“, samo su neki od komentara koji su se pojavili na Iks (Tviter) platformi uz snimak zbunjenog ruskog predsednika.

Drugi su pak komentarisali da je Putin dementni starac koji je zaboravio na kojoj ruci nosi sat.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.