DA LI JE OVO MOGUĆE? Snimak iz STARAČKOG DOMA će vas RAZBESNETI: Kamera UHVATILA kada je zaposlena pacijentkinju…

Kamere iz sobe staračkog doma u Mičigenu uhvatile su trenutak kako je zaposlena pacijentkinju tuče sa uprljanom pelenom nakon čega je pokušala i da je uguši. U pitanju je 93-godišnja pacijentkinja sa demencijom, ali u svesnom stanju, zbog čega se na snimku vidi kako pokušava da se odbrani od napada medicinske sestre.

Dontia Shavnra Arrington (26) optužena je za navodni napad koji se dogodio 4. aprila.

Napad je snimljen kamerom koju je postavila žrtvina ćerka nakon što je još u decembru primetila „modrice nalik stiskanju šake“ na svojoj majci.

„Gledam i sve što sam stalno govorila je bilo: ‘Moja mama, znaš? Zašto to radiš mojoj mami? Ona je mala dama'“, rekla je ćerka žrtve na konferenciji za novinare na kojoj je prikazan video i dodala da je „užasnuta“, prenosi Daily mail.

Na video-snimku (od drugog minuta) vidi se kako medicinska sestra u više navrata udara punom, prljavom pelenom u glavu žrtvu dok ona bespomoćno sedi u invalidskim kolicima i podiže ruke u odbranu.

Ali tu nije kraj njenom agresivnom ponašanju. Samo nekoliko trenutaka kasnije ona pokušava da zadavi ženu u kupatilu.

Snimak se kasnije nastavlja u spavaćoj sobi gde medicinska sestra šamara pacijentkinju preko usta dok na rukama još uvek ima svoje higijenske rukavice.

Video pogledajte OVDE.

EPA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.