Da li telo pronađeno na stenama u Grčkoj pripada Kikinđaninu Radovanu Juračiću

U toku je obdukcija tela pronađenog u Grčkoj, u blizini ostrva Serifos na stenama u moru i DNK analiza između pronađenog tela i majke Radovana Juračića, koja bi trebalo da pokaže da li pronađen leš pripada nestalom Kikinđaninu, objavili su grčki mediji.

Ovu informaciju preneo je javnosti Radmilo Belić u Fejsbuk grupi Grčka info, koji se od početka angažovao oko nestanka Kikinđanina Radovana Juračića u Grčkoj. On je napisao da su u toku dve operacije oko pronađenog leša na stenama u moru, koje je se nalazi oko 120 kilometara od Atine.

-Što se tiče grčkih medija objavljeno je da je pronađen leš u blizini ostrva Serifos na stenama u moru i da se ispituje da li je to Radovan Juračić. U toku su dve operacije oko ovog leša, a to je obdukcija koja treba da pokaže uzrok smrti a druga je analiza DNK između pronađenog tela i majke Radovana Juračića. Ova analiza u ovakvim slučajevima traje do 12 dana tako još uvek ne znamo rezultat-napisao je Radmilo Belić.

On je rekao da je sinoć emitovana emisija u Grčkoj ,,Fos sto tunel? (,,Svetlo u tunelu?), a da je jedna od tema ponovo bila nestanak Radovana Juračića iz Kikinde., kao i da će izvestiti o najvažnijim detaljima iz emisije. On je istakao da samo činjenice mogu da doprinesu tačnom izveštavanju o nestanku Kikinđanina.

-Ono što je najgore je da je dosta naroda pomislilo da je Radovan preminuo. Koliko je stvar otišla daleko neki su krenuli i da šalju izraze saučešća porodici. Ja sam po prirodi večiti optimista i dok nadležni organi ne potvrde suprotno, za mene je Radovan Juračič živ-istakao je Belić.

Podsetimo, Radovan Juračić ukrcao se u 18 časova iz Atine na brod za ostrvo Kos 29. maja, gde je nameravao da nađe sezonski posao. Sa takozvanog feribota poslednji put čuo se istog dana oko 20 časova sa suprugom Draganom i od tada mu se gubi svaki trag. U potragu za njim uključena je grčka i srpska policija, a njegov nestanak istražuje i Interpol.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.