DANIJELA ĆERKU (3) BACILA KROZ PROZOR, A ONDA SKOČILA U SMRT! Horor na Bežaniji: Devojčica izgledala kao da spava (VIDEO)

Policija je primila poziv da je u stanu na Bežaniji izbio požar i da su majka i dete skočili kroz prozor kako bi se spasili. A onda se saznala gorka istina…

Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi. U kategoriji Najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna dela koja su odnela nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cela mesta u kojima su se desili.

Taj dan ništa nije slutilo na tragediju. A onda… muk! Oko 8.20 sati policija je primila poziv da je u stanu u ulici Ismeta Mujezinovića na Bežanijskoj kosi izbio požar i da su majka i dete skočili kroz prozor kako bi se spasili. Međutim, ubrzo je istina počela da izlazi na videlo i u potpunosti ostavila Srbiju u šoku.

Danijela Radojičić (36) 17. juna 2019. godine ubila je svoju trogodišnju ćerku Teodoru bacivši je sa četvrtog sprata, a onda je i sama uskočila u smrt.

Danijela je radila na VMA kao farmaceut u centru za kontrolu lekova. Svi su se pitali samo jedno – zašto? Sumnja se da je okidač za ovakav potez bilo njeno depresivno stanje – naime, ona je izgubila bebu u poodmakloj trudnoći, a dve godine ranije majka joj je umrla od karcinoma.

Kako su prenosili mediji, Danijela je prvo dok je devojčica spavala zapalila kauč u dnevnoj sobi, a ušla u sobu gde je bila njena ćerka, isekla vene devojčici žiletom i bacila je kroz prozor. Potom je stajala na klima uređaju i neko vreme govorila nepovezano, da bi nakon toga isekla vene i sebi i skočila sa oko 12 metara visine na beton. Jedan komšija rekao je da je video Danijelu i rekao da će da siđe da joj pomogne, ali ona je skočila.

Facebook

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.