DEJAN DRAGOJEVIĆ NIKAD SREĆNIJI, RAZVEO SE I PRONAŠAO NOVU DEVOJKU (FOTO)

Pobednik Zadruge Dejan Dragojević nedavno se konačno razveo od bivše supruge Dalile koja ga je pred kamerama prevarila sa Filipom Carem. Njih dvoje su papire za razvod potpisali još dok su boravili u rijalitiju, a on je kasnije stupio u vezu sa Aleksandrom Nikolić. Međutim sudbina mu je i ovaj put „podelila iste karte“.

Aleksandra je ušla u trenutno aktuelnu sezonu pomenutog rijalitija i Dejana prevarila, ni manje ni više, nego sa Filipom Carem. Usledio je raskid, a Dragojević nije dugo čekao već je ubrzo potvrdio da je ponovo srećno zaljubljen. Ovaj put svoju izabranicu vešto krije od radoznalih pogleda javnosti.

Kao bomba odjeknula je vest da sada ima novu devojku, koja nema veze sa javnim svetom, niti je mediji zanimaju i jednom prilikom priznao da je tek sada našao svoju sreću. U pitanju je Jovana, zbog koje Dragojević ne skida osmeh sa lica, a jedno njihovo javno pojavljivanje napravilo je pravu buru, jer ih je paparaco jurio u stopu, kada je javnost prvi put i ugledala njegovu novu ljubav.

Dejan se trudi da svoj privatan život krije u tajnosti, ali ovoga puta je napravio presedan i na svom Instagramu objavio Jovaninu fotografiju i uz nju podelio emotivne reši pesme, koje jasno govore čime ga je osvojila – „Oči oči, tvoje oči, kao pravi biseri u noći… „, glasio je deo pesme.

Nakon što je izašao iz suda Dejan je s osmehom na licu saopštio da je konačno razveden, a zatim poručio da želi odmah da se opet ženi – „Šta ima da se sređujem, rekao sam da ću danas odmah da idem da se ženim. Ako izađem odavde srećan, danas je Dan zaljubljenih i idem sa devojkom u grad i verim je večeras„, rekao je Dejan tada kroz osmeh, a da li je bio ozbiljan ostaje da saznamo.

Foto:TWITTER/@PLUTON45873221/YOUTUBE/DEJAN DRAGOJEVIC

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.