DETALJI LEDE KRV U ŽILAMA Baka devojčice (2) koja je zverski ubijena otkrila kako su očuh i majka pokušali da sakriju zločin

Baka devojčice jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo.

„Pozvali su me sinoć i rekli da dođem u bolnicu, jer dete ima temperaturu. Rekli su mi da je loše. Trčala sam sa posla, a kada sam stigla videla sam policiju…Unuka mi je umrla“, jecajući započinje priču majka Jelene T. čiju je kćerkicu (2), kako se sumnja, nasmrt pretukao očuh Miloš N. u Zaječaru.

Kako kaže, plače bez prestanka i ne može da veruje šta se dogodilo.

„Kada sam došla u bolnicu nisam znala o čemu se radi. Policajci su čim sam stigla obavili razgovor s nama. Nas su pustili, a njega su zadržali. Rekli su nam da je on priznao da je udarao dete“, priča baka djeteta za Blic.

Prema njenim rečima, ona je devojčicu videla prekjuče.

„Bila je jako razdragana, igrala se, smejala. Toliko je to bilo divno dete. Nije imala modrice po rukama i nogama, po telu ne znam, bila je obučena“, rekla je majka uhapšene Jelene.

Ona je u suzama dodala:

„Ja ću biti jaka, moram da budem. Za nju ne znam kakva će biti kada bude svesna.“

Podsetimo, majka Jelena T. je tokom jučerašnjeg dana u Dečiji dispanzer u Zaječaru dovela kćerkicu P.T. (2) koju je, kako se sumnja, krvnički tukao očuh Miloš N., a nesrećno dete je preminulo sat vremena kasnije.

Dežurni zamjenik Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru jučer je oko 16.15 sati obaviješten od strane policije da je tog dana oko 15 sati u Dečiji dispanzer dovedena djevojčica P.T. (2) u pratnji majke J.T. (23) radi pružanja ljekarske pomoći – saopštilo je tužilaštvo.

Dijete je preminulo samo sat vremena kasnije, u 16.10 časova.

Po nalogu tužioca u Zaječaru određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati očuhu djeteta zbog nasilja u porodici, dok je majka u pritvoru zbog zapuštanja i zlostavljanja djeteta.

Foto: Ilustracija Alo!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.