Devojčica (9) izbola brata pa plakala i vikala da joj je žao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snimak sa policijske kamere prikazuje zastrašujuće trenutke nakon što je 12-godišnja djevojčica navodno izbola na smrt brata (9) u njihovoj kući u Oklahomi. Ona je poslije nemilog događala plakala i govorila da joj je žao, kako se može vidjeti na snimku.

Njihova majka April Lida rekla je policija da je spavala na spratu kada ju je kćerka probudila malo prije ponoći i rekla da je izbola svog brata Zandera.

Djevojčica, čije ime policija nije objavila, čuje se kako plače na snimku i uporno se izvinjava dok policajci stižu u njihov dom 5. januara.

Dječak je odveden u bolnicu gdje je imao operaciju, ali je preminuo oko 02:30 sati, prenosi „DailyMail“.

Snimak, koji je objavio „The Law & Crime Network“, počinje sa djevojčicom koja silazi niz stepenice i viče „žao mi je, žao mi je“.

Dok policija izvodi djevojčicu iz kuće, majka April se pojavljuje na vratima i govori da dječak ima ubodnu ranu na grudima.

„Bolje se moli Bogu da on preživi“, govori majka djevojčici.

Ona odgovara da joj je žao i da ne zna šta se desilo.

Djevojčica zatim sa lisicama na rukama vodi policiju do noža koji je navodno koristila da izbode brata, a koji je bacila kroz prozor.

Nakon što su je stavili u policijsko vozilo, djevojčica pita policajca da li ide u zatvor, a on pokušava da je utješi govoreći joj da je još rano za to, prenosi „Telegraf“.

„Uništila sam svoj život, budućnost, to je moja krivica“, rekla je ona.

Video pogledajte OVDE.

Pixnio

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.