DEVOJKA PEVA, SRPSKI REPER JE PATIKOM UDARA U GLAVU! Horor scene sa nastupa zgrozile javnost „Može li gore?“ (FOTO+VIDEO)

Popularni reperi Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) održali su nedavno nastup na primorju, a na popularnoj mreži TikTok osvanuli su bizarni snimci.

Naime, Desingerica je u jednom trenutku nastupa dao mikrofon devojci iz publike, koja je pevala uz muziku, a reper je izuo svoju patiku i sa njom je blago udarao po glavi i licu.

Na društvenim mrežama krenuli su da se šire snimci sa nastupa. Ljudi su izrazili svoj šok i nevericu, a mnogi su se i zgrozili scenama, dok su se drugi pita li „da li može gore od ovoga?“.

Da podsetimo, ovo nije jedini incident koji se desio na pomenutom nastupu. Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) bili su u centru medijske i pažnje zbog simuliranja odnosa na bini, pokazivanja srednjeg prsta, što je razbesnelo korisnike TikTok-a.

– U kom trenutku se naše primorje pretvorilo u ovu katastrofu?! Ovo nam deca sluša i u ovome nam omladina uživa? Fuj!! – napisala je ona vidno izrevoltirana, a snimak se širi na društvenoj mreži Tiktok.

Video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.