DIVNA OTKRILA DA JE MARKO DOVODIO LJUBAVNICU U KUĆU: Živeli smo Marko i ona na spratu, ja u prizemlju sa decom

TV Pink „Zadruga“, je definitivno mesto u gde se mogu čuti razne priče, međutim ispovest Divne Milanović DNK, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Naime, Divna je otkrila da je svojevremeno Marko dovodio ljubavnicu u njihovu kuću, i bio sa njom na spratu, dok je ona živela u prizemlju.

– Marko se sa ljubavnicom dopisivao preko Fejsbuka. Ona je došla kod nas sa drugaricom, nisam ni znala šta će da bude. Marko je skuvao kafu, pričali smo, sedili smo Marko, njena drugarica, ona i ja. Kada smo popili kafu, Marko i ona su otišli kolima. Ja sam ostala sa njenom drugaricom i nisam znala ništa šta se dešava. Posle 10 minuta, sam videla neke stvari. Ona je bila čupava, iako je na početku bila našminkana, kada se vratila bila je bez šminke. Marko je onda postao hladan prema meni – počela je priču Divna.

– Vodili smo ljubav – dodao je Marko.- Marko je počeo da me vređa. Govorio je da sam grbava, da sam k**va, da sam drolja, da sam najgora fufica. Rekao mi je da idem u Gložane kod mojih. Pričao mi je da mu ne treba žena kao što sam ja. Ćutala sam neko vreme i bila sam u stanju da potegnem nož da je izbodem – rekla je Divna vidno potresena.

– Kad je Marko došao sa njom, ja sam bila u kući. Živeli smo Marko i ona na spratu, ja u prizemlju sa decom. Imala sam podršku. Moj brat je dolazio stalno kod nas i spremali smo hranu. Rekao mi je ostani tu, imaš decu sa njim. Marku nije bilo žao da dovede ljubavnicu, iako sa mnom ima ćerku i sina – nastavila je Divna.

– Sa mnom nije imao odnose, a sa njom jeste. Ja sam mirna osoba, ne volim da se svađam. Decu sam onda sklonila u komšiluk, da im ona ne bi naudila – rekla je Divna.

– Posle dve nedelje sam isterao Divnu iz kuće. Odveo sam je kod njenih. Sa tom osobom sam bio dva meseca, pa smo se rasturili. Kada sam završio vezu sa ljubavnicom, izvinio sam se Divnoj i rekao joj da sam pogrešio – ispričao je Marko glasom kao da je to što se dogodilo sasvim normalna stvar.

Foto: Printskrin: TV Pink

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.