Đeđa izbacila Andriju iz kuće

Februar 2022. godine Andrija Milošević i Aleksandra Tomić pamtiće samo po lepim trenucima koji su preplavili najkraći mesec u godini. Sa prvim danima stupili su u bračnu zajednicu zavetovavši se na večnu ljubav pred Bogom, da bi im krajem istog meseca u život došao dugo željeni sin Relja. Ceremonija venčanja je bila vrlo intimna i u krugu najbližih članova porodice, a navodno zaljubljeni par planira uskoro i opštinsko venčanje i svadbeno veselje.

Međutim nedavno je na društvenim mrežama osvanuo snimak kako Andrija Milošević izbačen iz porodičnog doma sa koferom u ruci. Glumac demonstrativno odlazi od supruge, a pratioci bračnog para mogli su posvedočiti svađi i uveriti se u to da Miloševiću supruga u raspravi nije ostala dužna.

ATA images

U pitanju je naravno, fiktivna svađa i to za potrebe predstave. U komadu „Šećer je sitan osim kad je kocka“ pored supružnika učestvuju i Viktor Savić i Sloboda Mićalović, a nije tajna da se za njega uvek traži karta više.

Šema teatra iz godine u godinu se sve više razvija, a uprkos velikom broju profesionalnim obaveza glumački par uspeva da se posveti jedno drugome i poradi na svom braku pa i roditeljstvu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.