DNEVNI HOROSKOP

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Pripremite se na otežavajuće okolnosti, koje će povremeno rezultovati sporijim odvijanjem situacija koje su vam bitne. Oko svega ćete morati da se potrudite više nego inače, ali rezultati neće izostati. Emotivno – dan za šaputanje na jastuku.

BIK

Spremni ste na svaku vrstu dogovora ili kompromisnog rešenja kada je posao u pitanju. Takođe, imate odlične ideje i neka kreativna rešenja, koja bi trebalo da podelite sa zainteresovanima. Emotivni partner vam danas priređuje lepo iznenađenje.

BLIZANCI

Polako izlazite iz problematičnih situacija. Dolazite u kontakt sa nervoznim ljudima, ali nemojte reagovati, ne “natežite se” sa nedokazanim i tvrdoglavim osobama. Voljenu osobu danas možete pozitivno iznenaditi svojim postupcima.

RAK

Od jutarnjih sati moraćete da napravite izmene u dnevnom rasporedu i planovima. Neočekivani događaji vas guraju na drugu stranu. Pomalo napet, ali dosta podsticajan dan. U emotivnom segmentu – potpuno slaganje sa voljenom osobom.

LAV

Odlično raspoloženje, velika inicijativa i jako samopouzdanje. Aktivirajte se, budite u pokretu, angažujte se – jer danas možete završiti više nego što ste planirali. U emotivnom segmentu – divan dan za flertovanje, za osvajanje, za ljubav.

DEVICA

Veliki deo obaveza uspećete da završite već u prepodnevnim satima, ali to ne znači da možete da se opustite. Idu vam i obaveze koje niste očekivali ili će vas saradnici dodatno angažovati. Emotivni partner je raspoložen i predusretljiv prema vama.

VAGA

Od saradnika imate samo pozitivne reakcije i korektnu saradnju i moći ćete da obavite svoje obaveze u miru i dobroj atmosferi. Iako je emotivni partner i dalje nedefinisan po nekim pitanjima, u suštini vam sa njim stoji korektna komunikacija.

ŠKORPIJA

Znate šta je ono što morate uraditi i nemate nameru da odustanete dok ne ostvarite svoje ciljeve. Opustite se malo u kontaktu sa voljenom osobom, suviše ste okrenuti poslu i ne dajete dragom biću dovoljno svoje pažnje.

STRELAC

Bićete zadovoljni dešavanjima tokom dana, ali i onim što ćete vi uraditi. Vaši planovi idu ka realizaciji i nadate se da ćete konačno moći da odahnete po nekim pitanjima. U večenjim satima stoji odlična emotivna prilika. Izađite sa prijateljima.

JARAC

U dobrom ste raspoloženju i spremni da se bacite na posao. Neko će od kolega pokušati da vas uvuče u raspravu, ali vi trenutno nemate nameru da gubite vreme na to. U kontaktu sa voljenom osobom pokažite više nežnosti i razumevanja.

VODOLIJA

Možete završiti više od onoga što ste planirali. Neke stare greške mogu isplivati na površinu, ali ćete brzo uspeti da ovo ispravite i regulišete. Odnos sa voljenom osobom je više nego korektan. Stoji jaka mogućnost dogovora oko zajedničkih planova.

RIBE

Sve što je vezano za posao funkcioniše bez problema. No, ono što je vezano za emocije je trenutno vaša „bolna tačka“. Došlo je do nekih promena u dogovorima sa voljenom osobom i vi ste neraspoloženi. Preuveličavate neke situacije.

Foto: Shutterstock, Pixabay

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.