DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 18. AVGUST

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 18. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Trigon planeta u zemljanim znacima u koji „padaju“ astrološka polja novca, posla i karijere donose vam uvećanje prihoda ako se bavite uslužnim delatnostima, turizmom, ugostiteljstvom, nekretninama, građevinskim radovima. Jedna Vaga misli na vas.

Bik

Veliki „zemljani“ trigon planeta u poljima ličnosti, kreativnosti i kontakata sa strancima donosi vam šanse za uvećanje prihoda. Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Blizanci

Povoljni aspekti vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa u astrološkoj kući privatnog biznisa donose mogućnosti za dobru zaradu ukoliko se bavite poslom koji zahteva preciznost i manuelnu spretnost. Imate podršku Bika, Vodolije i Lava.

Rak

Ako planirate projekat sa ljubavnim ili poslovnim partnerom, odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Meseca u odnosu na planete inspiracije i ambicije. Naglašeni znaci Lava i Bika donose vam mogućnost isplative saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.

Lav

Sjajni aspekti Merkura, koji upravlja vašim poslovima, podstiču vašu ambiciju i potrebu da zablistate i sa vašim idejama i znanjem. Tranzit Meseca preko Device donosi vam zaradu ako se bavite dizajnom, nekretninama, građevinarstvom.

Devica

Mesec u vašem znaku, pod uticajem planeta iz polja posla i kontakata sa strancima, čini vas spremnim da uđete u aranžman sa Bikom i Jarcem. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, pogoduju umetnicima i sportistima.

Vaga

Mesec u astrološkoj kući mašte pravi sjajne aspekte sa planetama u kućama novca, ekspanzije i inostranstva, donoseći vam zaradu preko honorarnih poslova. Pozicija vašeg vladaoca Venere u retrogradnom hodu budi čežnju prema staroj simpatiji.

Škorpija

Međusobni aspekti planeta u zemljanim znacima odgovaraju vam ako ste preko posla prisutni u javnosti, medijima, umetnosti, sportu. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, simbola strasti i rasprava, donosi manje trzavice u komunikaciji sa partnerom.

Strelac

Pozicija Meseca u astrološkoj kući karijere, inspiriše umetnike i motiviše sportiste. Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera blizu Urana donosi vam udvaranje zauzete osobe koju poznajete preko posla.

Jarac

Sjajni aspekti Meseca sa moćnim Plutonom u vašem znaku i planetama u kućama kreativnosti i inostranstva, povoljno utiču na realizaciju vaših planova sa umetničkim projektima, sportskim aktivnostima, izdavaštvom, stručnim usavršavanjem.

Vodolija

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Urana donose vam zaradu preko privatnog ili porodičnog biznisa, kao i zanimanja koja podrazumevaju rukovanje novcem ili dozu rizika i opasnosti. Susret sa Vagom ili Bikom na proslavi u večernjim satima.

Ribe

Aspekt između Meseca, koji upravlja vašom kreativnošću i vašeg vladaoca Neptuna, planete mašte, povoljno utiče na finansije, ako vaš posao ima veze sa pisanjem, medijima, umetnošću, sportom. Moguće sklapanje ugovora sa strancima.

Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.