DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 5. JUL

Ovan

Tranzit Meseca preko 11. astrološkog polja donosi vam vesti od osobe koja je preko posla prisutna u javnosti i koja samo s vama želi da podeli neku važnu informaciju. Dobićete ponudu za angažman u okviru isplativog honorarnog posla.

Bik

Sa planetama prosperiteta i inostranstva u vašem znaku i Mesecom u polju karijere, bićete u dilemi treba li da prihvatite ponudu za bolje plaćen posao. Ne dopada vam se što jedan Lav i Vodolija neće da uzmu u obzir vaše dobronamerne savete.

Blizanci

Napeti aspekti vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u devetom polju, nepovoljno utiču na vaš nervni sistem. Preuzeli ste na sebe više obaveza nego što realno možete da završite, zato bi trebalo da malo zastanete i da obnovite energiju.

Rak

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osmog polja u kome je i asterioid Gold, što će se povoljno odraziti na vašu finansijsku situaciju i to preko nekog ortačkog posla. Izazovan aspekt sa Merkurom opominje na oprez prilikom potpisivanja ugovora.

Lav

Aspekti Marsa u vašem znaku i Meseca čine vas sklonim preuranjenim odlukama po pitanju pravnog procesa koji se tiče nasledstva ili privatne firme. Pozicija vašeg vladaoca Sunca opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Devica

Prelazak Meseca preko znaka Vodolije može vam doneti novi posao i to preko kontakata sa osobama iz inostranstva, ali trebalo bi da budete oprezniji prilikom sklapanja dogovora ili potpisivanja važnih ugovora. Imate podršku jednog Bika i Jarca.

Vaga

Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i posla, u odnosu na Mesec koji danas prelazi preko Vodolije, donosi vam podršku osoba na položaju, moguće Riba i Raka. Izbegavajte nepotrebne troškove. Vodolija misli na vas, Lav vam šalje SMS.

Škorpija

Prelazak Meseca preko vašeg astrološkog polja privatnosti čini vas nervoznim, pa vam ne polazi za rukom da pronađete zajednički jezik, ni sa članovima porodice ni sa saradnicima na poslu. Potrebni su vam odmor i opuštanje.

Strelac

Odgovara vam tranzit Meseca preko trećeg polja, jer ste raspoloženi za diskusije na različite teme. U okviru dogovora o novom poslovnom angažmanu, vi ste neko čiji predlozi mogu da naiđu na odobravanje većine. Imate podršku Ovna.

Jarac

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla čini vas spremnim na velike poduhvate, ali pitanje je možete li vi zaista da podnesete teret obaveza i odgovornosti. Razočarani ste reakcijom voljene osobe na vaš predlog o zajedničkom putovanju.

Vodolija

Sa Mesecom u vašem polju ličnosti, pristrasno reagujete u situaciji kada bi trebalo da imate više sluha za potrebe saradnika. Međutim, naglašen znak Raka kod vas naglašava potrebu da podređenima nametnete svoja pravila.

Ribe

Jedan od vaših vladalaca, Jupiter, u napetom aspektu sa Mesecom koji tranzitira preko astrološkog polja neprijatelja, upozorava da bi trebalo da obratite pažnju na reakcije osobe za koju nikada ne biste pomislili da bi mogla da vam okrene leđa.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.