Dodik

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je danas studente sa Kosova i Metohije. Oni sa kolegama iz Banjaluke učestvuju u projektu „Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje“.

Dodik je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se ovaj projekat održava duži niz godina. Kroz projekat je do sada u posetu institucijama Srpske došlo više od 500 studenata sa Kosova i Metohije, saopšteno je iz Kabineta predsednika.

Dodik je rekao da su institucije Srpske otvorene i na raspolaganju da podrže svaku dobru inicijativu. Istakao je da će se institucionalna podrška srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, kroz različite projekte, nastaviti.

Predsednik Republike Srpske upoznao je studente o trenutnoj političkoj situaciji u Srpskoj i BiH. Istakao je da je Republika stabilna, snažna i sposobna da odbrani svaki svoj interes i da njeni organi i institucije funkcionišu bez problema.

Dodik je poželeo svim studentima mnogo sreće u daljem radu i sticanju znanja. Takođe je izrazio želju da ovakvih projekata bude što više.

Studente sa Kosmeta primio je i predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Višković studentima sa KiM: U Republici Srpskoj ste uvek među svojima

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković priredio je danas u Administrativnom centru Vlade Srpske u Banjaluci svečani prijem za studente prava sa Kosova i Metohije i njihove kolege sa banjalučkog Pravnog fakulteta, s kojima zajedno učestvuju u projektu „Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje“.

Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ, predsjednikrs.net

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.