Dragana Mirković se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom

Blistava dugogodišnja karijera, život kao iz bajke, skladna i srećna porodica kojoj je veoma posvećena samo su neke od stavki kojima se pjevačica Dragana Mirković može pohvaliti i sa ponosom nositi epitet srećne žene, međutim teško breme popularnosti koju je stekla uticali su da se suoči sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

Naime, prije nekoliko godina pjevačica je otkrila da joj je štitna žlijezda do te mjere oštećena da će cijelog života morati da pije lijekove. Iako su je kroz karijeru pratili uspjesi i mnogobrojni hitovi, neminovno je bilo i stresa, a ona smatra da je za bolest Dragane Mirković upravo to bio okidač.

Problem sa štitnom žlijezdom nastao je zato što sam mnogo toga prećutala. Stvarno zna da bude bolno kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili odgovorite. A sve znate, i sve vam je jasno, i svi sve znaju i svi ćutimo – otvorila je ona jednom priliku dušu.

Kako bi bolest držala pod kontrolom, prinuđena je da bude pod određenom medicinskom terapijom, međutim ona se trudi i da na prirodan način pomogne sebi koliko god može, promijenila je način ishrane, a uzima i određene suplemente.

U pitanju su prirodni detoks suplementi koji vrše detoksikaciju organizma i koji umnogome pomažu i poboljšavaju rad štitne žlijezde – ispričao je jednom prilikom izvor za „Alo“ i dodao:

„Uz te suplemente Dragana mora da mijenja i način ishrane, ali to njoj nije teško jer je inače na režimu budući da pazi na kilažu i svjesna je da je zdrava ishrana najbolji lijek protiv starenja. Ovaj novi režim će joj pomoći i u tome, a pospješiće i rad njene štitne žlijezde. U svakom slučaju, Dragana se i sada osjeća dobro, ali kako pazi na zdravlje, želi da učini sve što je moguće da joj bude još bolje i da problem sa štitnom želijezdom svede na minimum“, prenosi Pink.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.