U Fejsbuk grupi Live from Greece objavljen je hitan apel za pomoć našem mladiću kome je pozlilo u Solunu i koji je smešten u bolnici u ovom grčkom gradu.

– Poštovani članovi, potrebna nam je pomoć sinu moje sestre je pozlilo i smešten je u bolnici u Solunu. Nismo mogli doći do informacija o njegovom stanju, a on se ne javlja. Jedino znam da je smešten na najvećoj bolnici na neurologiji. Molim vas ukoliko ste u mogučnosti pomozite – piše u jednoj objavi dok u drugoj stoji:

– Sećate se objave od juče, naš dečko je u bolnici u Solunu. Bili ste divni, saosećajni, zvali bolnicu. Međutim, on nije dobro i njegova sestra danas dolazi u Solun. Opet nam treba vaša pomoć. Sestri treba smeštaj blizu bolnice Papageorgiou.

Ako je neko u mogućnosti da pomogne. Imena ne navodim jer roditelji još ne znaju, majka je imala infarkt i ne smeju da joj kažu, bar dok on ne bude bolje. Hajde da pomognemo.

Ukoliko neko ima dva mesta u kolima neka se javi, hitno je! Životno je ugrožen. Pošle bi što pre, da ne čekaju do večeras – piše u pomenutoj grupi.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.