DRŽALA DETE U RUKAMA KAD SU JE UPUCALI NA SVADBI

Obično nedeljno popodne za Pljevljakinju N.K. (33) postalo je dan koji će zauvek biti urezan u njenom pamćenju i dan koji bi mogla pamtiti kao svoj drugi rođendan

Sa bratovim detetom u naručju, izašla je ispred svoje porodične kuće kako bi videla i pozdravila svatovsku kolonu koja je dolazila u njen komšiluk. A, onda su njena kolena klecnula.

Ovoj devojci odmah su dijagnostifikovane teške telesne povrede od prostrelnih rana i prebačena je u bolnicu u Pljevljima. Tek kada je stigla u bolnički krevet postala je svesna šta joj se zapravo izdešavalo i da je samo pukom srećom izbegla tragičan scenario.

– Doktori u bolnici su mi rekli da taj dan treba da slavim kao drugi rođendan, jer sam preživela. Dodali su takođe i da su najveći svetski stručnjaci crtali putanju kuda će meci da prođu po mom telu a da ne ostave nikakve veće posledice, ne bi tako nacrtali. Imala sam mnogo sreće, dodaje ova Pljevljakinja.

Ona se uspešno oporavlja u pljevaljskoj bolnici i još jednom apeluje na sve koji koriste oružje prilikom svadbi i drugih veselja da dobro razmisle, jer može da se desi tragedija.

Mislite na sebe i na druge, može veselje da prođe i bez metaka. Jer, na primeru devojke iz Pljevalja jasno se vidi da su momenti dovoljni da oni promene svoj put i umesto u nebo, odlete u nekog ko se nalazi u blizini. Može biti bilo ko.

Zbog ovog incidenta u Pljevljima su privedena četiri muškarca F.Ć.(31), S.O. (31), V.V.(61) i G.Ć. (60) kod koga je i bilo svadbeno veselje.

Alo

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.