Duško Tošić uhvaćen u provodu sa poznatim lepoticama (FOTO)

Belgrade music week bio je razlog da se u Beogradu okupe brojni tinejdžeri iz cele Srbije, ljubitelji novijeg zvuka, a među njima se silom prilika našao i proslavljeni fudbaler Duško Tošić.

Duško Tošić u provodu se našao zahvaljujući ćerkama i sestričini, koje nisu želele da propuste nastup svojih omiljenih izvođača, a on ih je, kao i svaki kul tata odveo bez pogovora i sa njima ušao na VIP ulaz. Kako su te večeri na festivalu nastupali i Džehva, Breskvica, Ema, ali i Devito i Crni Cerak, jasno je da ćerke JK i Duška vole popularnu muziku.

ATA images

Jelena Kerleuša je i ranije izjavljivala da Duško spada u očeve koji svojim ćerkama ispunjavaju sve želje, a da je to zaista istina dokaz je i koncert kojem je prisustvovao, iako ne sluša ovu vrstu muzike. S obzirom na to da Nika često objavljuje klipove na kojima peva pesme pomenutih izvođača, verovatno je ona insistirala da ih vodi na koncert, a poznato je da Duško svojoj mezimici ne zna da kaže ne.

Podsetimo, ovogodišnji festival obeležili su napadi publike na izvođače dok su još bili na sceni, pa su mnogi od njih bili pogođeni flašom u glavu. Breskvica je najgore prošla, pa je pogođena čak i drvetom i satom u nos.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.