U poslednjih nekoliko meseci voditeljka Milica Kon sve više je u žiži medija i javnosti. Naime, njene izjave koje su zasmejale mnoge postale su viralne, a sada je supruga Marka Kona ponovo šokirala kada je priznala ko su sve udvarači Milice Kon.

Voditeljka emisije ‘Brak na neviđeno’ sve češće dovodi narod do suza koliko nas sve zasmejava, pa je jedna u nizu takvih izjava bila i ona koja se odnosila na njenog muža Marka Kona kada je izjavila da je on redovno servisira, te da je samim tim zaslužan za njenu lepotu, ali sada je otkrila i da on nije jedini koji joj se divi, kao i da postoje i drugi udvarači Milice Kon.

Naime, Milica Kon sada je otkrila da joj muškarci šalju škakljive poruke iako je u braku sa Markom Konom. Verovali ili ne, udvarači Milice Kon toliko su slobodni, pa se ne libe čak ni da joj šalju eksplicitne fotografije, koje ona uredno čuva u svojoj arhivi.

– Šalju mi slike đo*ica, sve ih uredno skrinšotujem i čuvam u svojoj arhivi – izjavila je voditeljka govoreći na temu udvarači Milice Kon i zasmejala u studiju sve do suza.

Podsetimo, Milica Kon sa Markom Konom ima dvoje dece, Klaru i Ernesta. Uživaju u ljubavi i čini se da se svakim danom sve više vole, tako da iako postoje i udvarači Milice Kon, džaba im je što joj šalju slike od kojih može da vam se zavrti u glavi, lepa Milica verna je samo Marku.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.