Ana Nikolić ulaže u obrazovanje svoje ćerke, Foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić upisala je šestogodišnju ćerku Taru u vrtić Ljubivoja Ršumovića! Pop zvezda je svoju naslednicu odvela u obrazovno-vaspitni centar u Sopotu.

Kako mediji prenose, pevačica će za godinu dana na obrazovanje svoje jedinice potrošiti 5.500 evra!

– Ana je celo leto gledala gde da upiše Taru u predškolsko, kako bi je što bolje pripremila za prvi razred, u koji kreće naredne godine. Raspitivala se kod prijatelja i kolega, a oni su joj preporučili vrtić u kome radi i Ršum. Odmah je zvala da se raspita oko cene školarine I uslova. lako je vrtić udaljen 50 kilometara, mnogo joj se dopao, pa je ćerku tamo upisala. Nije se dvoumila ni kad je čula da će je to za godinu dana koštati 5.500 evra, jer bi i poslednji evro dala za Taru! – priča izvor blizak pevačici. I sama Nikolićeva se pohvalila na društvenim mrežama da je juče odvela ćerku u vrtić. ,,Zašto ja moram u školicu?“, napisala je Ana pored fotografije na kojoj pozira sa ćerkom.

Recituje im pesmice

Čuveni pesnik Ljubivoje Ršumović kaže da mu je drago što je Ana upisala svoje dete u vrtić koji je nazvan po njemu.

– Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu… Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmladih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet… – priča pesnik.

Ana Nikolić ulaže u obrazovanje svoje ćerke, Foto: Damir Dervišagić
Ana Nikolić ulaže u obrazovanje svoje ćerke, Foto: Damir Dervišagić

(ESPRESO)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.