Evropa će se plašiti novog Partizana

Možda je prošle sezone Željko Obradović igrao sa osam igrača u rotaciji, ali to ne planira da radi i ove, što je jasno stavio do znanja od prvog dana prelaznog roka. Iako se mnogo nade polaže u pojačanja koja su stigla i koja će tek stići, ideja Partizana je bila da prvenstveno zadrži osnovu tima, koju će da nadgradi sjajnim novim igračima.

Crno-beli su u toj nameri uspeli pošto su u svom jatu zadržali Kevina Pantera, Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija, trojicu igrača koji su, uz Dantea Egzuma i Matijasa Lesora, bili nosioci igre i jedni od najzaslužnijih za prošlosezonsko dobro izdanje i rezultate.

To je dobra polazna tačka iskusnom strategu da „popuni rupe“, pošto u timu, svakako, ostaje i nekolicina „igrača zadatka“ i onih sa manje iskustva, čije vreme tek dolazi.

Kockice su lepo počele da im se slažu, ali posla još ima. Prvenstveno treba videti šta će da urade sa unutrašnjom linijom.

Treba im i iskusniji i kontstantniji plej, pozcije beka i krila lepo pokrivaju, četvorka će im, ako sve bude kako treba, biti ubojita… Zadržali su i doveli šutere, razmišljali su o odrbani, imaju one koji su dobri u tranziciji, spajaju iskusne i mlade… U Partizanu će ove sezone biti svega, a to bi trebalo da bude ključ za uspeh.

Više pročitajte OVDE.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.