FATALNOJ VODITELJKI SEVNULE GAĆICE U PROGRAMU UŽIVO (VIDEO)

TikTok, Instagram, Jutjub, Fejsbuk… gde god da krenete ovih dana, na svakoj od ovih platformi iskoči prelepa voditeljka čije su gaćice i grudi ispale tokom emisije

Zahvaljujući korisnim alatima, utvrdili smo da je glavni lik tog viralnog videa kolumbijski voditelj Dahian Munoz.

TikTok, Instagram, Jutjub, Fejsbuk… gde god da krenete ovih dana, na svakoj od ovih platformi iskoči prelepa voditeljka čije su gaćice i grudi ispale tokom emisije.

Ta devojka se pritom nagnula i raširila noge, a onda se uhvatila za glavu kada je videla da je pred kamerama otkrila mnogo i previše.

Na veliku žalost korisnika svih navedenih društvenih mreža, niko u komentarima nije znao o kome se radi, pa smo priskočili u pomoć i iskoristili alate koji su nam bili na raspolaganju.

Zahvaljujući njima, saznali smo da je glavna junakinja snimka kolumbijska voditeljka Dahian Munjoz, lepotica kojoj su ranije ispali intimni delovi tela usred snimanja.

Jedino što nismo uspeli da shvatimo je da li je taj viralni video svedok incidenta koji se desio ovih dana ili možda mesec dana ranije (nema Pulicerove nagrade za istraživačko novinarstvo, znamo), ali nam je pala na pamet ta misao da možda i nije bilo tako slučajno.

Zašto ovo govorimo? Malo strpljenja i sami ćete shvatiti.

Video pogledajte OVDE.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.