FIFA zaposlila BIVŠU SRPSKU SNAJKU

Adrijana Lima, bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića, dobila je posao u FIFA kao globalni ambasador navijača!

Brazilski supermodel i svetska modna ikona, će biti uključena u nekoliko globalnih inicijativa koje uključuju navijače. Glavni posao će joj biti da razvija, promoviše i učestvuje u promociji fudbala širom sveta.

FIFA

– Kada upoznate Adrijanu, odmah osetite njenu toplinu, ljubaznost i koliko je strastvena prema fudbalu. Ona živi i diše za fudbal i zato može da bude veza između FIFA i navijača širom sveta – rekao je prvi čovek FIFA Đani Infantino.

„Dolazeći iz više nego skromne porodice i pošto sam fudbalski navijač, veoma sam zahvalna i počastvovana što sam izabrana da budem prvi globalni ambasador navijača“, rekla je Adrijana Lima.

U svojstvu FIFA globalnog ambasadora navijača, Adrijana Lima će danas u Parizu uručiti nagradu FIFA Fan Award na dodjeli najboljih FIFA Football Awards™ 2022. Dalji detalji u vezi sa daljim globalnim fudbalskim inicijativama biće dostavljeni u dogledno vrijeme.

Lima je bila na Svetskom prvenstvu u Kataru. Viđena je u društvu Sofije Milošević, devojke Luke Jovića, i Ane Antić, ćerke legendarnog Radomira Antića. 

Inače, Adrijana i Marko Jarić su bili u braku od 2009. do 2016. godine. Imaju dve ćerke – Valentinu i Sijenu. U međuvremenu, Brazilka je dobila sina sa filmskim producentom Andreeom Lemarsom.

Foto: Tanjug/AP/Joel C Ryan/Invision, Profimedia/Mega Agency

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.