Glumac Miloš Vlalukin priveden u zatvor: Razlog je potpuno bizaran

Glumac Miloš Vlalukin priveden je na snimanju serije, kada je legitimisan pri ulasku u Narodnu skupštinu. A, razlog zbog koga je glumca privela policija, i zbog koga je proveo noć u Padisnkoj skeli je krajnje bezazlen, neplaćena kazna od 8.000 dinara (oko 70 evra).

Tim povodim oglasio se producent serije Maksa Ćatović.

– Miloš je priveden u nedelju zbog neplaćene kazne za 8.000 dinara. Snimali smo seriju „Ringišpil“ u Narodnoj Skupštini. Procedura za ulazak je zahtevala da svi pokažu lične karte. Tokom provere je utvrđeno da ima nalog za privođenje od strane sudije za prekršaje. Policajci su ga odveli u policijsku stanicu u Ulici majke Jevrosime.

– Ovim putem bih izrazio veliku zahvalnost policiji koja je uvažila našu molbu i dopratila ga nazad u Skupštinu, kako bi odradio posao. Snimanje je dozvoljeno samo nedeljom, a na setu je bilo više od 200 ljudi.

– Sve se to dogodilo zbog neplaćene kazne od 8.000 dinara. Ne znam da li je u pitanju kazna za parkiranje ili nešto drugo. Kazna je mala, ali je njegova neodgovornost dovela do te situacije. Prenoćio je u Padinskoj skeli, a jutros je izašao pred sudiju za prekršaje – prenosi za Blic producent serije Maksa Ćatović.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.