HAOS U ARGENTINI: Udavio devojku tokom intimnog odnosa, pa pobegao kod mame

Mladić iz Argentine je optužen da je ubio svoju devojku tokom intimnog odnosa, a zatim je njegova čudna objava na društvenim mrežama postala viralna.

Telo Paule Grasije (26) pronađeno je 14. februara u njenoj kući u Buenos Ajresu, dok je njen dečko Brajan Ezekiel Hardin (23) pobegao kod svoje majke u obližnju varoš Magdalenu, pišu argentinski mediji.

On je zatim navodno pozvao svog druga da prizna zločin i kaže mu da je “preterao”. Ovaj ga je odmah prijavio policiji.

Utvrđeno je da je uzrok smrti mlade žene bilo “mehaničko davljenje”, dok su policajci na mestu zločina pronašli kondome i razna s*ksualna pomagala.

U početku se pretpostavljalo da je u pitanju zločin iz strasti, ali je uskoro isplivala Brajanova objava na društvenim mrežama, koja bi mogla da bude dokaz predumišljaja.

– Nema smisla imati toliko udvarača ako svi imaju mentalitet j*bača, a ne vole te. Razgovaraju sa tobom zato što si zgodna na fotkama, a ne zato što žele da znaju više o tebi. Žao mi je, ali neko je morao da ti kaže. Gde je prava ljubav ako ne ceniš onoga ko te istinski voli – napisao je na Fejsbuku Brajan pored intimne fotografije para na kojoj se ne vide lica.

Objava Brajana Ezekiela Hardina

Mladić je, po svemu sudeći, pobegao motociklom do kuće svoje majke. Policija ga je pronašla i uhapsila tokom pretresa objekta u Magdaleni, a istraga je i dalje u toku.

Foto: Foto: printskrin/facebook/Ilustracija: Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.