HRVATSKI POLICAJCI IZ PAKLA „Terali su me da im persiram dok su me silovali i davili“ (FOTO/VIDEO)

Katarina S. (33) iz Gospića u Hrvatskoj živi u agoniji i strahu već mesecima, a otkako je, kako tvrdi, doživela silovanje i polno zlostavljanje dva policajca B.B. (32) i B.B. (50) koji su nakon kraće istrage pušteni na slobodu bez ikakve mere zabrane prilaska žrtvi.

Iako je na sve načine pokušavala da se izbori za to da počinioci ovog stravičnog krivičnog dela budu kažnjeni, čini se da u Ličko-senjskom okrugu vlada zavet ćutanja.

Katarina S. je za Alo! govorila o svom užasavajućem iskustvu i podelila detalje zbog kojih se, kako kaže, i dalje oseća nebezbedno i trumirano.

– 29. avgusta su me silovala dva policajca iz mesta Gospić, jedan je narednik – započinje ona. – Policajac mi je dao svoj broj i tražio moj. Znajući da sam se izlečila od alkoholizma, poslao mi je poruku i pozvao me na pivo. Još je tad bio u službi kad mi je poslao poruku. Nisam odgovorila, vratila sam se kući, nisam bila pijana i znala sam sebi postaviti granicu.

Ona otkriva kako se kobne večeri našla u društvu policajaca:

– Te noći kad se dogodilo silovanje, bila sam sa prijateljem i zvala sam drugog poznanika kog sam pozvala da me poveze do policijske stanice, jer je znao da se idem naći sa jednim policajcem, ali sam mu rekla da ne govori nikome – rekla je Katarina.

– Vozili smo se nekim uličicama i došli smo na to mesto, i bila sam debelo obučena i nisam imala čime izazivati na nešto – nastavlja ona.

U emotivnoj ispovesti, Katarina je objasnila kako se situacija dalje odvijala i šta se sve dogodilo.

Video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.